- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Първа среща
Запознах се с едно момиче във Фейсбук - имаме общи приятели. Писахме си отначало във ФБ, после я намерих в Скайп и от няколко дни си пишем по-често и всеки ден.
Създава у мен добри впечатления (някои може да кажат, че Интернетът заблуждава), но с нея наистина ми е интересно и има за какво да си пишем.
За жалост, след 2-3 месеца заминава за чужбина и ще живее и учи там. Днес тя предложи да се видим преди да замине - това безкрайно много ме зарадва.
Въпросите ми са няколко:
Уговаряме се някъде да се срещнем. После къде да я заведа? Не ходя по кафета. Какво да правим след това? Мога ли да я целуна или ще го приеме лошо - все пак е първа среща, а може и да се видим чак след година.
Всякакви съвети са добре дошли!![]()
Няма особено значение къде ще я заведеш, стига да си изкарате забавно. Но за предпочитане е да е просто на място из вашия град, където не ходите често, да е някакво ново място. Просто създава различна атмосфера. Иначе щом разговора ви върви, супер. Накрая можеш да предложиш да я изпратиш, но ако откаже, не настоявай. И бих те посъветвала по-скоро да не я целуваш. Прибързано ми звучи.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
да, целуни я.
Do you know what is loneliness, among so much people?
НЕДЕЙ! Зависи от момичето... ние ни можем до ти кажем точно.. зависи тя как ще го приеме но.. знам ли додъто се разхаждате я хвани за ръчичката... ако го приеме добре.. офф човече не знам, но щом ще учи в чужбина, просто няма смисъл да си го причинявате това!Първоначално написано от playhard1
Както казаха излезте, съдейки по думите ти щом намирате за какво да си говорите като се поотпуснете и на живо ще се получи. Можеш да я прегърнеш за "чао",но до там. Не се впускай в целувки, след тях би трябвало да последва връзка => не е на добре.
Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!
Пробвай се, нищо не губиш. Но щом тя иска да се видите, шансовете ти са значителни.
мноо залагаш...
по-дооре почни си търсиш др...
Дори да не я познаваш добре, я познаваш по-добре от нас, обзалагам се.Защо просто не се замислиш и сам да си прецениш къде да я заведеш.А за това какво ще направиш и какво ще си говорите не прави планове, най-добре всичко да стане спонтанно и не запланувано.![]()
Мерси на всички!![]()