- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- samsung s7070 diva
http://iroosters.com/the-tech-roost/...s7070-diva.jpg Някой има ли го?И какви са отзивите от него?Искам да си го купя, но досега не съм имала с touch screen и съм малко скептична.Звукът как е?
Благодаря предварително.
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...
Със сегашния Самсунг нямам проблеми, а ми е от 3 години вече.Нито бави, нито имам проблем с музиката или с камерата.Само дето е доста разбичкан, издраскан, няма си задно капаче, ама това е заради мен.
Другия вариант ми е Nokia 5530, но искам телефона да има нежен дизайн, а при повечето нокии и дума не може да става за това.Милех за розов, обаче розов в България трудно ... или 50 лева отгоре.
Самсунга ми е единствения вариант.![]()
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...
Аз имам Самсунг Стар и съм много доволна от него. Звукът за Самсунг си е направо перфектен.Не мога да го сравнявам със старите ми телефони де (Сони Ериксон..),но съм доста доволна![]()
Шофирай разумно - стигни жив!
Точно за него говоря.Тъкмо се канех сериозно да го взимам и не знам кво стана, ама в get.bg го нямаше в наличност.А ден преди това го бях гледалаПървоначално написано от Reaper93
.Мога да отида в germanos/m-tel и да попитам дали могат да ми го намерят от някъде, ама цената ще стане 450-500, а аз имам 350 най-много 400.
А ако искат и в бембено да го направят, пак ще си остане груб.
В общи линии кисело е гроздето.
Мога да потърся дали някой го продава в нета розов, обаче ме е страх да купувам от разни нелегални търговци.
Diva-та има всичко, което ми трябва, освен wi-fi, което не е малка липса, ама имам мъничък лаптоп надявам се да компенсира.
Главното, което ме притеснява е дали няма да се прецака touch screenа, защото имам намерение да го ползвам дълго време.
От колко време го имаш?Първоначално написано от Biskfitka
ако искаш хубав телефон с тъч скрийн - Nokia 5800 но е скъп... Просто казвам самсунг са пълни боклуци. Ако търсиш нещо евтино виж някое LG Cookie... но не си взимай евтин телефон с тъч скрийн.
От Коледа,но приятелка го има по-отдавна и също е доволна.А и моя е розов,но в М-тел случайно беше останал,защото някой преди го е поръчвал,но се е отказалПървоначално написано от AnIcHkAtA
![]()
Не си взимай LG Cookie!
Че това wi-fi има ли?(че не ми се търси инфо сега). Телефон със тъч без wi-fi и OS за мен са си загуба на пари.
Lexynnka
Кат ти е "разбичкан" смени си панела
LG Cookie
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.
-Учи се от вчера, живей за днес, вярвaй в утре!
НямаПървоначално написано от L0ST
![]()