аз лично миналата година бях се запалила да го гледам цялото филмче и се посъветвах с един съученик и той беше изразил мнение даже че и сам си правиш магия когато почваш да си набелязваш целите и желанията на лист хартия и постоянно ги мислиш.
Аз лично си имах едно наум и вярвам малко или много в това, защото миналата година, някъде януари месец, бях се пробвала да напиша неща които искам в една тетрадка, написах че искам да имам нови приятели, да се чувствам щастлива и най-вече ПОЖелах си музикален плейър. След това обаче захвърлих тази тетрадка от простата причина че може би това са глупости и е безсмислено да пиша глупости и почти забравих за него. След това май месец попаднах на една игра в лимпа.бг и реших да участвам както винаги защото и преди съм печелила. Изпълнявах загадките и нямах никаква представа че може би бих могла да спечеля голямата награда. А тя беше само една и беше МП4 плейър. На другия ден след томболата разбрах доста по късно и бях си погледнала пощата във въпросния сайт, затрупана с честитки за спечелената награда и се изумих.
Какъв късмет съм имала при положение че предметната награда беше само 1 : )
От тогава може би си имам и скрита надежда, че може би това което подсъзнателно искам би могло да се сбъдне, така че съветвам ви:
Не се впрягайте в желанията си прекалено, може би е по-добре да не ги мислите толкова много и да не следите за тяхното развитие, а по скоро да си живеете живота опитвайки се да правите най-доброто за вас, а другото.. си идва неочаквано както винаги ;]