Гледате ли го тоя пуст сериал много ми го хвалят.. ма незнам вие кажете, дали да свалям нешо.. така ала бала
![]()
[b][color=black]Espa
Мм да ,сериалчето си го бива ... сюжетът е свързан с ежедневните проблеми , с които се сблъскваме и актьорите са много готинки !
It`s like an angel came by,
and took me to heaven,
cuz when i stare in your eyes
it couldn`t be better ...
не е лош, но аз лично не бих си го свалила.
If you're leaving close the door.
I'm not expecting people anymore.
Hear me grieving, I'm lying on the floor.
Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.
В момента го дават по БТВ между другото
It`s like an angel came by,
and took me to heaven,
cuz when i stare in your eyes
it couldn`t be better ...
Мхм.. и аз сега го гледам тоя Еду ме кефи!![]()
[b][color=black]Espa
Първоначално написано от dessit0yy
Ебахти ежедневните проблеми - убийства, грабежи.... и ежедневни има де!![]()
Гледала съм около 10-15 серии. Готин е филма, актьорите са много красиви. Но един положителен герой не виждам, освен може би Хави/май така беше/.
След бури - мир и тишина,
след нощ - безбрежна светлина.
Над равноширнатия път
лучите вихрен танц въртят -
път царствен царствено поел,
високо плува горд орел.
...
Утро - Димчо Дебелянов
ООО 7 клас това ни беше водещата тема в училище.Аз съм гледала всички серии, и много ми харесваше тогава. И сега го гледам от време на време, ама вече знам всичко и е безинтересно. Иначе е хубав да.
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
И аз го гледам от време на време, просто случайно го хващам... преди го следях и беше супер куул ама свърши хаах...и двете мацки главните актриси са нема такива парчета..
AHAH вие няма как да не отбележитеИначе и аз си харесвам Еду.
![]()
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Гледала съм няколко епизода,не ми допада
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!