- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Често ли симулирате по време на мач ?
Въпроса е ясен.. ние сме правили такива тренировки и да ви кажа до сега доста жълти и така чат пат червени картони получават.. е не, че не сме си актьори де ама айде..![]()
[b][color=black]Espa
в дюш учат на симулация?![]()
ебаси майката![]()
къде играеш xD
иначе за мен това е долно, макар че 1 път изпросих дузпа по такъв начин и ме заплашиха, че ако я вкарам ще ми строшат колената![]()
говоря по-скоро от името на бивш футболист![]()
в момента 'кариерата' ми се развива необичайно![]()
А бе аз някакси много се радвам като ми свират фал.. без да има такъв .. а пък дадът ли му картонче .. направо купон!.. а за мой късмет до сега не са ме хващали да симулирам
в Кюстендил играя
![]()
[b][color=black]Espa
Футбола е доста спортсментска игра![]()
ТИ ОАКО НЕ СИ ОТ СЛИВЕН![]()
Къде остана спортсменство?
Всичко зависи само от теб,никой друг просто ти...
Ще симулираш, накрая ще те направи някой салата - ходи симулирай тогава смешко...
Това е част от играта.. даже и големите отбори имат такива тренировки..![]()
[b][color=black]Espa
Големите отбори ( набори ) от Кюстендил ли имат такива тренировки?Първоначално написано от yanev4
има едно легендарно лице подвизаващо се из югоизточните отбори, включително елитните Локо Сф (не не Гошо Марков!) и Славия
едно манекенче падна за неква дузпа и съдията взе, че я даде (неопитен съдия..по-опитните знаят, че това лице като извършва нарушение обикновено хвърчат крайници xD)
та при следващата атака същия манекен го натовариха в "катафалката"![]()
шегата на страна (макар, че е по действителен случай)
не харесвам нито единия тип, нито другия![]()
падай за дузпи, но е курвенско и ще попаднеш на някой, който няма да те бави и ще ти...![]()
Играта,каквато и да е тя трябва да се играе спортсменски,вече ти колко гейски ще я изкривиш зависи какъв човек си.
Имаше един клип във vbox.. не съм сигурен кой отбор.. ама тренираха точно това.. мисля, че винаги трябва да знаеш в кой момент трябва да паднеш и в кой да продължиш.. а бе незнам всеки си има мнение.. иначе за спортсменството съм съгласен, ама в някои моменти трябва да изхитриш, ако искаш да спечелиш.. незнам това е мойто виждане на нещата..
[b][color=black]Espa
Ако играеш само заради това да спечелиш е така,обаче ако играеш от любов към играта най-долното нещо което може да направиш е да симулираш.Щом не можеш да спечеил без симулирането значи има някакъв проблем.
напротив бе човек.. аз просто върпос ви задавам.. имахме тука едно градско дерби с Велбъжд.. и още незнам в 4-тата минута ни вкараха .. после направихме обрат и бихме с 3:1 .. незабравим момент .. имаше доста хора колкото за града.. нещатата се изостриха към последните минути.. никога няма да го забрава!![]()
[b][color=black]Espa
Никога не съм симулирал и никога няма да го направя. Честен играч съм и винаги съм бил. Влизали са ми по-силно, но има ли фал си го искам винаги![]()
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
Проблемът е, че главно съм играл на цимент и не съм могал да се хвърлям, но ми се е случвало, като съм в наказателното и некой ако хване, да падна![]()
Против това съм![]()
Играя централен защитник и много ме дразни някой като не съм го докоснал и падне и се превива 2 часа :@
ние кат играем мач винаги има едни дебелаци дето ако им влезеш просто няма начин да не си ударен и като съм на врата и са се засилили към мен и аз излизам и те не си правят труда да спрат или нещо да финтират там ако могатеми направо бият боц аз спасявам и по енерция спират като се блъскат в мен ебаси свинете ебаси мамата
![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Yanev
В кой отбор тренираш ?
Мразя симулациите..Ако някой симулира гледам да го ритам повече,защото като знаят че симулира не дават фал![]()
![]()
Пожелай невъзможното,направи необходимото и ще получиш максималното!