- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Kafqvo te4enie
Zdraveite!Ot 1 mesec gore-dolo imam kafqvo te4enie s stranna mirizma i kogato sum v cikul ne mi te4e kato predi,stranen cvqt...svetlo 4erveno.Su6to i me nabolqvat qi4nicite.Molq vi pomognete mi,kakvo moje da e tova?Dali e ot vremeto ili e nqkakvo pre4istvane?Blagodarq predvaritelno
1.Пиши на КИРИЛИЦА!!!
2.Темата е за други раздел! Здравни проблеми.
airplanes..
Тичай на лекар! Една моя фр беше така (на 17) и ѝ казаха че не може да има деца!
Не ТъжИ кЪто нЯкой тЕ зареЖе... нАмери сИ дрУг xD
1. пиши на кирилица !!!
2. Отиди на лекар![]()
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
Отиди на лекар![]()
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
според мен не е нормално това, което ти се случва !!
отиди при специалист ;]]![]()
Тва май означаваше че няма да сменяш пелени .. поне така съм чувалако е така , съжелявам
![]()
“Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
-Albert Einstein
Какво пречистване може да е според теб?!
Предвид датата, на която е пусната темата, считам че авторката вече се е консултирала с лекар.
Т. 1.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!