- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Помагайте, много ви моля !!!
Уви, одъртели са за тая работа.Първоначално написано от L0ST
![]()
Сериозно, не го прави, тая твойта малка 13-годишна к**вичка вероятно върви с бонус от венерически болести и инфекции.
LOlz Не е истина накъде отива светът.![]()
Топни чушката ,за да не оставаш по-назад от нея .![]()
War is tool ,with this tool the powerful people manage their plans for the new world. World of mass slavery ,world of mind control. If you haven't realise it yet- you are part of that enslaved humanity too.
най-много ги обичам такива малки, разгоненички
ах, палавници
Да много благодаря.Казах и че не искам да го правим и тя нищо не каза...оф ня ви занимавам повече даже щях да изтрия темата ама вече на може.
i btw tq go pravila samo dva pati parviq pat sa q nabili a vtoriq pat sa q navili mn sory 4e sbarkah razbral sam pogre6no
Първия път са я набили... wait wut?
Не го прави още. Разбираемо е, че си едно разгонено детенце заради възрастта и хормоните, ама се опитай възможно най-дълго да си запазиш невинността. Ще ти липсва.![]()
Ти шегуваш ли се? Познавам една дето като беше на 13 (са е на 15) цял квартал я мина викаха си я постоянно дори 20 годишни нагоре са я шибали и сега въобще не усеща възбуда.Първоначално написано от hugeZ
и ся като я ебат се едно са си нахлупили една кофа на кураПървоначално написано от Alex3nd
![]()
Exorcism !
Ами ако се чувствате готови няма възрастова бариера (щом сте връстници)! Все пак и аз съм бил на 13 и знам какво еАи всеки различно си се развива!
Аз съм човекът, който те отвращаваше! Аз съм човекът, който седеше самотен! Аз съм човекът, когото плашеше до смърт всеки ден! Аз съм човекът, който се давеше в презрение! Аз съм човекът, който проклинаше свойто рождение!
Абе пич,еби бе! Кво му мислиш..!
Само слагай наморник на 'звяра'....
Ако не искаш да правиш секс на 13, недей. Ако искаш, давай (но с презерватив!!!). Друг е въпросът дали искаш да си загубиш девствеността с такова момиче. Постъпи по начина, който ще те накара да се чувстваш най-добре накрая. Хора, не правете секс само заради другия!
Б***и к*****a! Просто я разкарай! Ти си й поредния ...![]()
още една порция моля !Първоначално написано от dimitar_ak
![]()
![]()
На 13.. е била бременнаа ??!!?![]()
![]()
![]()
задник съм
"Revenge is a dish, best served with my dick."
Първоначално написано от dirtyyy
- много добре ^^ ;d .. ето такова момче ми трябва (rofl) ..Първоначално написано от straus
Първоначално написано от spankthat
Е недей ббе тва е много брутално.. чай да си родят едно детенце пък тогава ние съфорумниците ще им го гледаме
![]()