.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23
    Повече от фен Аватара на didenceeto

Интернет Любов

.................

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Това е третата тема за 2 дни и втората на първа страница....

Ех, не се научихте значи. досадни ставате. Не няма да ти ги покажа - използвай търсачката.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Повече от фен Аватара на didenceeto
    ..........

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Ами аз така се влюбих в моя годеник. Той беше в Швейцария а аз в Германия и само по скайп си пишехме и се чувахме. Още през първата седмица усетих пеперуди в стомаха и всяка вечер с нетърпение очаквах да видя че е онлайн хаха След 2 месеца чатове се видяхме и още на първата ни среща решихме че сме един за друг и се събрахме. Разбира се преди да се видим не сме говорили за любов и не сме били "гаджета" но тръпката си я имаше и ни беше ясно че се харесваме.

Супер фен Аватара на djipsito
    Влюбвала съм се.. цялата история няма да я разказвам защото... ще ми се изтъркат буквите на клавиатурата. Ама ще напиша книга един ден. Като цяло завърши мега зле всичко. Искрено съветвам всички, които почват такива виртуални връзки, ако той/тя овърта и не иска да се видите поради квито и да е причини, квито и трогателни истории да ви разказват, не вярвайте и бягайте далеч. Ще си спестите много мъки, нерви и т.н.

Голям фен Аватара на playhard1
    "Виж ся" По принцип не е проблем, но не става само виртуално. Ако се виждате и наживо ПОНЕ през месец два, по-става. Ама само така дори и без да сте се виждали - не.
    Do you know what is loneliness, among so much people?

не,за мен няма така "любов"

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от Rounder
    не,за мен няма такава "любов"
    И за мен..
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Виртуалната любов може да прерасне в нещо повече, но след като се видиш с човека лице в лице, а не да си остане просто интернет любов.

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Цитирай Първоначално написано от justonegirlwithonehope
    Виртуалната любов може да прерасне в нещо повече, но след като се видиш с човека лице в лице, а не да си остане просто интернет любов.
    Така е. Само със скайп не става А от разстояние е кофти.. И на мен ми се е случвало, голяма тръпка си беше
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Супер фен Аватара на Eclipsercho
    Град
    In another dimension
    Цитирай Първоначално написано от slun4ice
    Ами аз така се влюбих в моя годеник. Той беше в Швейцария а аз в Германия и само по скайп си пишехме и се чувахме. Още през първата седмица усетих пеперуди в стомаха и всяка вечер с нетърпение очаквах да видя че е онлайн хаха След 2 месеца чатове се видяхме и още на първата ни среща решихме че сме един за друг и се събрахме. Разбира се преди да се видим не сме говорили за любов и не сме били "гаджета" но тръпката си я имаше и ни беше ясно че се харесваме.
    Сладури Много успехчета!

Такива кифли сте, че си приличате като две капки боза..
    Цитирай Първоначално написано от Altamira
    много странно, как веднага решихте, че нищо ми няма, само щото са ме продали за 3 пъти девствена и защото 2 пъти ми късаха химена?
    Цитирай Първоначално написано от ubuntureload
    Заааааееби... кви са тия 23 годишни които е6ат деца ... Ужас и страдание!!! Да позная има кола и те вози до McDonald's най-редовно за да ти купи детско меню?!?!?!

Мега фен
    Град
    Earth...

Re: Интернет Любов

Цитирай Първоначално написано от didenceeto
    Е какво мислите за виртуалната любов Имали нещо такова, влюбвали ли сте се в някого така или просто си въобразяваме, че има нещо подобно. Давайте мнения :P
    още като прочетох заглавието и се исмях...

Супер фен Аватара на djipsito
    Никой не вярва, дори му се струва абсурдно, ама се случва, необяснимо как...не става дума за няколко месеца, а за ГОДИНИ, лишения, самота, загуба на приятели, накрая всичко ти се струва загуба на време, илюзия.. По принцип няма лошо да се запознаете в интернет и после да се видите и да се получи хубава връзка, ама когато нещата почват да стават странни, да излизат от контрол (не само физически ами и психически).. по-добре надалеч. Ужасно е, повярвайте ми..тези които сме го изпитали и не се е получило, цял живот ще носим една адски тежка обица на ухото си..
    Не одобрявам дори връзките, които в повечето случаи са виртуални и момчето и момичето се виждат 1 2 пъти в месеца, струва ми се същото мъчение.

нема такоз явление.
    tAke a dIrty pIcture

Re: Интернет Любов

Цитирай Първоначално написано от Nakadah
    Цитирай Първоначално написано от didenceeto
    Е какво мислите за виртуалната любов Имали нещо такова, влюбвали ли сте се в някого така или просто си въобразяваме, че има нещо подобно. Давайте мнения :P
    още като прочетох заглавието и се исмях...
    ..
    tAke a dIrty pIcture

вече ми се е случвало но не се получи и за мен нямя виртуална любов...

Да има виртуална любов, аз съм я изпитвала, но ви съветвам да бягате от нея! 1000 пъти си е по - добре очи в очи ... За едни е добре, поне в началото, но след това ... С 3 думи - Губене на време

пък за тфа всички с профили в аха.бг по голи дупенца и заредени страници на фейцбука??!??!?!!!

долна работа като цяло!

как по скайп или интернет ше се влюба бе как става това,ако някой знае да ме научи

Нищо не мисля за нея .. не ми се е налагало да "създавам" такава, защото все още мога я създам в РЕАЛНОСТТА..

Не съм имала и изобщо не ми харесва
    Мисля, че истинската любов е във физическия контакт, общуването (на живо) и общите преживявания (най-общо казано). А чрез Интернет просто не е истинско..

ако има такова нещо и може да се нарече така, то то си остава там

Цитирай Първоначално написано от raliichkaa
    как по скайп или интернет ше се влюба бе как става това,ако някой знае да ме научи
    Става, става. : )
    Много честен човек съм,
    обичащ най-доброто,
    не ми липсват нито жени, нито пари, ни любов.
    Яхнал коня си,
    през пустинята вървя,
    звездите и луната ме напътстват на къде да вървя.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си