- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Интернет Любов
Това е третата тема за 2 дни и втората на първа страница....
Ех, не се научихте значи. досадни ставате. Не няма да ти ги покажа - използвай търсачката.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Ами аз така се влюбих в моя годеник.Той беше в Швейцария а аз в Германия и само по скайп си пишехме и се чувахме. Още през първата седмица усетих пеперуди в стомаха и всяка вечер с нетърпение очаквах да видя че е онлайн хаха
След 2 месеца чатове се видяхме и още на първата ни среща решихме че сме един за друг и се събрахме.
Разбира се преди да се видим не сме говорили за любов и не сме били "гаджета" но тръпката си я имаше и ни беше ясно че се харесваме.
Влюбвала съм се.. цялата история няма да я разказвам защото... ще ми се изтъркат буквите на клавиатурата. Ама ще напиша книга един ден. Като цяло завърши мега зле всичко. Искрено съветвам всички, които почват такива виртуални връзки, ако той/тя овърта и не иска да се видите поради квито и да е причини, квито и трогателни истории да ви разказват, не вярвайте и бягайте далеч. Ще си спестите много мъки, нерви и т.н.
"Виж ся"По принцип не е проблем, но не става само виртуално. Ако се виждате и наживо ПОНЕ през месец два, по-става. Ама само така дори и без да сте се виждали - не.
Do you know what is loneliness, among so much people?
И за мен..Първоначално написано от Rounder
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Виртуалната любов може да прерасне в нещо повече, но след като се видиш с човека лице в лице, а не да си остане просто интернет любов.![]()
Така е. Само със скайп не ставаПървоначално написано от justonegirlwithonehope
А от разстояние е кофти.. И на мен ми се е случвало, голяма тръпка си беше
![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
още като прочетох заглавието и се исмях...Първоначално написано от didenceeto
Никой не вярва, дори му се струва абсурдно, ама се случва, необяснимо как...не става дума за няколко месеца, а за ГОДИНИ, лишения, самота, загуба на приятели, накрая всичко ти се струва загуба на време, илюзия.. По принцип няма лошо да се запознаете в интернет и после да се видите и да се получи хубава връзка, ама когато нещата почват да стават странни, да излизат от контрол (не само физически ами и психически).. по-добре надалеч. Ужасно е, повярвайте ми..тези които сме го изпитали и не се е получило, цял живот ще носим една адски тежка обица на ухото си..
Не одобрявам дори връзките, които в повечето случаи са виртуални и момчето и момичето се виждат 1 2 пъти в месеца, струва ми се същото мъчение.
..Първоначално написано от Nakadah
![]()
![]()
tAke a dIrty pIcture![]()
вече ми се е случвало но не се получии за мен нямя виртуална любов...
![]()
Да има виртуална любов, аз съм я изпитвала, но ви съветвам да бягате от нея! 1000 пъти си е по - добре очи в очи ... За едни е добре, поне в началото, но след това... С 3 думи - Губене на време
![]()
пък за тфа всички с профили в аха.бг по голи дупенца и заредени страници на фейцбука??!??!?!!!
долна работа като цяло!
как по скайп или интернет ше се влюба бе![]()
как става това,ако някой знае да ме научи
![]()
Нищо не мисля за нея .. не ми се е налагало да "създавам" такава, защото все още мога я създам в РЕАЛНОСТТА..![]()
Не съм имала и изобщо не ми харесва![]()
Мисля, че истинската любов е във физическия контакт, общуването (на живо) и общите преживявания (най-общо казано). А чрез Интернет просто не е истинско..
ако има такова нещо и може да се нарече така, то то си остава там![]()
Става, става. : )Първоначално написано от raliichkaa
Много честен човек съм,
обичащ най-доброто,
не ми липсват нито жени, нито пари, ни любов.
Яхнал коня си,
през пустинята вървя,
звездите и луната ме напътстват на къде да вървя.