.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

на кое да вярвам?

зн с 1 момче излизахме, но се скарахме,понеже аз му казвах, че не икам да се обвържа сериозно с него.но като го изггубих,разбрах,че искам да съм с него,но той веднага си намери друга.след време го видях и си говорихме и той ми каза, че не е щастлив с нея и че иска да скъса с нея,но незнае как и не искал да я нарани.питах го, дали иска да се върне при мен и той каза, че иска.но още е с нея.като го видя някъде си говорим и той все казва, че ще скъса с нея и ще се върне при мен,но не го прави.нз на кое да вярвам-на думите му или на действията му...омразна ми вече,хем не иска да е с нея,хем не я къса..било го жал да и го каже...Вие какво мислите
    разни хора, разни идеали...

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Ай.. още ли го дъвчеш тоя господинчо?

Действия, мила ми форумке, действия. Всичко друго са празни обещания и разигравки.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Голям фен
    Град
    Лондон
    Не се занимавай с глупости . Ако иска толкова много да е с теб вече отдавна да я е разкарал тази . Не се занимавай със страхливци.

"Един си остава в сърцето ,а всичко друго просто забавление"

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Оф,пак ли същата тема..

Но аз мисля,че и двамата имате вина..
    Ама нали хората са казали:
    "Оценяваш нещо чак когато го загубиш."Тогава осъзнаваш какво всъщност си имал до себе си, и виждаш тогава достойнствата на човека който е бил с теб..
    А пък той те е обичал и не искал да я нарани..Тогава да й обясни,и да й каже,че иска да си останат приятели..
    Винаги ще има наранени хора..ВИНАГИ !!Но заради това,не трябва да губим това,което искаме и имаме
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Супер фен
    Толкова често се пускат теми от сорта на "той ми казва, че ще скъса с приятелка си заради мен и че мн ме обича.. ама не го прави", че не мога да повярвам, че наистина има толкова наивни хора..
    Следващия път му казваш с възможно най-сериозния си вид "Виж сега, или я късаш наистина или повече няма да се видим с теб, ясно?" и да се приключва.

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Дишай дълбоко...
    Толкова много ли го харесваш?
    Ако си достатъчно уверена в чувствата си към него дай му жега да се раздели с нея и съшевременно му покажи, че си заслужава да се раздели с нея заради теб.
    Това твоето ми се струва като някаква прищявка - "искам него и няма да мирясам, докато не го получа". А като го получиш щастлива ли ще бъдеш?

Казваш му: "Избирай - късаш с нея или оставаш с нея и ме губиш.". Ако наистина иска да е с теб ще я зареже, независимо "колко го е страх".
    След бури - мир и тишина,
    след нощ - безбрежна светлина.
    Над равноширнатия път
    лучите вихрен танц въртят -
    път царствен царствено поел,
    високо плува горд орел.
    ...
    Утро - Димчо Дебелянов

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Филма е страшен, а трагедията - пълна. Не се хабете. От доста време авторката не е наясно със себе си.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Не вярвай в думи, докато не видиш доказателства.

еми ако така те разиграва вземи му кажи че ти е омръзнало ..

Мега фен Аватара на darkPaladin
    Град
    планета на маймуните
    намери си друг
    ОДИН!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си