Здравейте! На 20 год. съм, имам приятелка от вече почти 5 год., като от 2 живеем заедно, страшно много я обичам, но вече по по-различен начин, в смисъл не се чувствам така влюбен, но определено я обичам страшно много и имам огромна привързаност, но напослдък ... незнам дали всеки мъж е така, но все повече се заглеждам, никога не бих изневерил, но въпреки това страшно много ми се иска да по-флиртувам ... и още по-лошото е че имам колежка която страшно много ми допада и я гледам с един такъв поглед ... Понеже не сме точно на едно и също място с тази колежка, ами сме през няколко врати, и всеки път когато излезе да пуши немога да не я погледна ии често излизам и аз ... старая се да не ми личи но наистина точно на този етап това момиче много ме кефи, но никога не бих предал приятелката си ... странна ситуация, нали ? А и въпросното момиче също има гадже от поне 2 год, но въпреки това и тя ме гледа по подобен начин, но избягвам да я заговарям, поздравяваме се и тн, от време на време може да си кажем нещо, но избягвам да задълбочавам ... ще ми е интересно да видя какво ще кажете ...

П.С. Ужас дори докато пиша я мернах и ми се стъжни направо