- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- червенее ми фейса
аз понеже плувам ама напроследък много ми почервенява фейса а не е да каеш че съм изплувала 20 километра или че водата е прекалено топла .... чудя се тва на кво се дължи
който търси - намира . ^^
Нещо години,занимания тфа онова...да ти приличам на врачка.
Тренирай като дявол, за да видиш рая.
Силните намират решение , слабите зобат!!!
кога ще се оженя ?Първоначално написано от shisharkatapz
Ако може да ми кажеш
![]()
ми на 16 години съм не ми е червен попринцип ами само като плувам става така![]()
който търси - намира . ^^
..незнам но мисля че има няколко варианта
-плуваш отскоро и преди това не си спортувала много мн.. и не си свикнала още с плуването-натоварваш се съответно и ти червенее лицето;
-или може би плуваш много интензивно напоследък..
![]()
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
Ми аз съм плувец от малък и червенея защото тренера ни дава егати дължините без спирка ии се преуморявам. Другото може от хлора във водата нещо да ти влияе незнам. Нема лошо да са ти румени бузките![]()
“Life is one big road with lots of signs. So when you riding through the ruts, don't complicate your mind. Flee from hate, mischief and jealousy. Don't bury your thoughts, put your vision to reality . Wake Up and Live!”