.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

червенее ми фейса

аз понеже плувам ама напроследък много ми почервенява фейса а не е да каеш че съм изплувала 20 километра или че водата е прекалено топла .... чудя се тва на кво се дължи
    който търси - намира . ^^

Град
    Пазарджик
    Нещо години,занимания тфа онова...да ти приличам на врачка.
    Тренирай като дявол, за да видиш рая.
    Силните намират решение , слабите зобат!!!

Град
    Burgas
    Цитирай Първоначално написано от shisharkatapz
    Нещо години,занимания тфа онова...да ти приличам на врачка.
    кога ще се оженя ?

Ако може да ми кажеш

ми на 16 години съм не ми е червен попринцип ами само като плувам става така
    който търси - намира . ^^

Супер фен Аватара на ImmortalSportFreak
    Град
    София
    ..незнам но мисля че има няколко варианта
    -плуваш отскоро и преди това не си спортувала много мн.. и не си свикнала още с плуването-натоварваш се съответно и ти червенее лицето;
    -или може би плуваш много интензивно напоследък..

"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
    Audrey Hepburn

Ми аз съм плувец от малък и червенея защото тренера ни дава егати дължините без спирка ии се преуморявам. Другото може от хлора във водата нещо да ти влияе незнам. Нема лошо да са ти румени бузките
    “Life is one big road with lots of signs. So when you riding through the ruts, don't complicate your mind. Flee from hate, mischief and jealousy. Don't bury your thoughts, put your vision to reality . Wake Up and Live!”

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си