- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- тапото село
Писна ми сяка седмица да ме карат да ходя на тва измислено село, супер е тапо там как да ги накарам да ме остаят в града.....
1. Научи се да пишеш
2. Поговори с тях, кажи им, че тук в града са ти приятелите, че искаш да останеш, че не ти е интересно там. Нека разберат, че започваш да се развиваш, и тук са ти интересите.
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Еми говори с тях бе , какво друго можеш да направиш ?![]()
“Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
-Albert Einstein
kill themПървоначално написано от dPa3HuTeJl
![]()
![]()
![]()
СПАМ - Само Пиша Ама без да Мисля
Голям лаф, дребни пари и мек х*й всеки може да извади!
Това, че се пъчиш, не значи, че са ти големи циците!!!
Таралежът е птица упорита, не го ли ритнеш - не полита.
хаха да бе то остава и тва да направиПървоначално написано от Jus7DreamBoy
![]()
“Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
-Albert Einstein
Аз предлагам да си остане с говоренетоПървоначално написано от Jus7DreamBoy
![]()
When I get sad, I stop being sad and be awesome instead
И ти си като селото... тап тап ...
Най-доброто мнение от цялата тема!Първоначално написано от nIkEnCeTy_bE
K O 6 M A R AПървоначално написано от tuning.bg
е говорил съм с тях ама те си знаят тяхното.
asdfasfasdfasdfasdadsadsfasodifhasoidyhfuaiosudfoi asdfhoasjksahfwaoiononficaoiasoofsdo
С това заглавие си точно за там ... Да не си помислиш, че си тап ?! Неееее .... ;D
So what if you can see the darkest side of me
No one will ever change this animal I have become..
Зависи на колко си години,дали ти имат доверие,дали си отговорен...
Има някои родители,които са така да се каже "вманиачени" в детето си и не го оставят намира.Примерно майка ми я е страх да ме остави за един ден и една цяла нощ сама...Пък съм на 16 и ми има доверие.Какво да се прави,родители.
Можеш да си заведеш някой приятел като ходиш там или да си прекараш интернет ии да висиш цял ден в нета.Друг вариант е да си намериш хоби или да караш колело всеки път,да се опиташ така примерно да свалиш някой килограм...Много неща могат да се правят на село,стига да не те мързи,да имаш желание и да знаеш какво ти се прави,да си креативен.
![]()