- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Образувания по пениса
Здравейте. Имам странни бели образувания по ръба на главичката. Може ли малко да ме насочите. Не искам да ходя на уролог.Малко повече инфо ако може и ако може да ме носичите към някакво възможно решение. Точките са само по-ръбчетата на главичката. По самата глава няма нищо.
А няма ли да се научиш да четеш първо постове по подобни теми преди да поставиш отново въпрос, на който е отговаряно вече хиляди пъти?
Това не е болест!
Better keep your mouth shut and appear stupid instead of open it and remove all doubts
Е, нов съм тука...Може ли да ме насочите къде да чета. Наистина искам да науча какво е и как да го премахна
С шкурка...ама едрата не ситната,или ако не свърши работа режи го!Първоначално написано от Slammer
K O 6 M A R AПървоначално написано от tuning.bg
Ти не се ли миеш ?!
Тренирай като дявол, за да видиш рая.
Силните намират решение , слабите зобат!!!
Той се мие, няма страшно, не говори за смегма.
Това са мастни образувания и се наричат Pearly Penile Papules, можеш да намериш снимки в интернет, ако желаеш. Всеки 4-5-ти мъж ги има и са безвредни, козметичен дефект (ако изобщо ги наречеш дефект), който можеш да премахнеш с лазер, но не се препоръчва.
Моят съвет е да ги игнорираш, защото при пълно премахване чрез ток или лазер, има голяма вероятност да се появят пак, но повече.![]()
ULTRA VIOLENT SKIN BLOCK!