.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Зелена империя

Във зелена империя вие ще можете да създадете една своя красива градина пълна със Марули,Царевица,Картофи,Сп нак,Карфиол,Моркови и др. Във жъненето на реколтата и поливането на растенията ще ви помагат 2 гнома.С тази помощ вие ще можете да развиете градината си и да дигнете различни нива

1-Салатко /Начално Ниво/
    2-Продавач
    3-Доматист
    4-Лучен гид
    5-Жътвар
    6-Картофник
    7-Плевелов
    8-Къртицоловец
    9-Частник
    10-БорЛорд
    11-Плашило
    12-РозКавалер
    13-Зелен гуру
    14-Черешко
    15-Цветна фея
    16-Лешникотрошач
    17-Шеф на лилийте
    18-Орхидейник
    19-Цар минзухар
    20-Плевело борец
    21-Фотосинтеза
    22-Зелен император /Последно ниво/

Във тази игра може да продавате произведените си зеленчуци направо на пазара. Също така можеш да правиш договори със други играчи за зП /Зелени пари/ и Зеленчуци и Плодове. Всяка събота и сряда на спирката във ЗеленГрад спира автобус с който можеш да послетиш 2 рия град. Във ЗеленГрад е Кметството на което можеш да видиш най напредналите градинари във Зп във Точки във Мисий,Нива и др. Там е и супермаркета и фермата на Брандолф . Във тях ще можете да купувате Гномове Фонтани Пътеки и други за украса на вашата градина но също така ще можете да копувате и семена на различни плодове и зеленчуци. Ето как изглежда една наистина развита градина Това е лабораторията а ето го и Зелен град

спам?
    Аз съм момче на 11 години, което не е наясно с живота. Обичам да ме псуват. Обичам да ме мразят. Обичам да създавам конфликти.

Именно !
    Sometimes the sound of goodbye is louder than any drumbeat...

Мега фен Аватара на lilincituuuu
    Град
    Варна : ))
    май ти са яде БАНан
    N- n- now th- that don't kill me
    Can only make me stronger
    I need you to hurry up now
    'cause I can't wait much longer
    I know I got to be right now
    'cause I can't get much wronger
    Man I've been waitin' all night now
    That's how long I've been on you

I need you right now
    I need you right now

www.facebook.com/li.lincitu (:

СПАМ !!
    go on and try to tear me down, i will be rising from the ground, like a skyscraper...

Цитирай Първоначално написано от XxStupidMuffinxX
    СПАМ !!
    Come back and set me free .. now from infinity [sun]♥ Love is a mistery , distance is killing me [music]♥[sun] You are the love i found , i feel above the ground {}~ You take me round and round {}~ ♥♥♥

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си