- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Първа среща - проблем..
Значи хора неделя ще излизам с едно момиче на първа среща..проблема е,че се зачервявам от срам и понякога когато се притесня ръся глупости..та как да се справя попринцип с всички момичета с които съм излизал,но не на първа среща,а ей така за забавление остават доволни от компанията ми..та как да се справя с по горе описания проблем..също няма да откаже някое друго съветче за какво да правя на първа среща
ПП.Аз съм 8клас (15год.),а тя 7клас (14год.)
Дръж си се така както си се държиш и с момичетата, с които не си на срещаНе се преструвай на някой, който не си, защото винаги си проличава. По-лесно нещо от това да бъдеш себе си - НЯМА.
Успех :P
Трагедията е пълна...
Повечето момчета сме така в началото.. дръж се естествено само това можем да ти кажем!![]()
[b][color=black]Espa
Какъв проблем бе, тва си е цяло щастиеИзобщо не се притеснявай, няма за какво - щом се е съгласила да излезете, значи поне си и симпатичен ^^
Не му мисли толкова и не се притеснявай.Дръж се естествено, бъди себе си, дръж се нормално, не се прави на някакъв какъвто всъщност не си и всичко ще протече нормално.Важно е момичето да опознае теб, а не някой, на когото ще се правиш.Пожелавам ти успех, дано всичко премине благоприятно.![]()
Всъщност това може да й се стори сладко... ;} Не бой се! Не 'апат тез' момета! ^^Първоначално написано от ilko0214
Много честен човек съм,
обичащ най-доброто,
не ми липсват нито жени, нито пари, ни любов.
Яхнал коня си,
през пустинята вървя,
звездите и луната ме напътстват на къде да вървя.
И пускаш тема само заради това ,че се изчервяваш
Няма смисъл за паника.Отпусни се бъде себе си ,какво стане стане.. тя няма да е единствената..има още много риби в морето нали така?
![]()
Бъди себе си и не се притеснявай.Ние не ядем момчетабъди забаве,но не с клишета и се радвай на момента.Айде успех с мацката ;]~
Но недей да си мислиш за това специално как да и кажеш нещо забавно,защото повечето случаи излизат пълни глупости и следва неловко мълчание.
Търси общи приказки.