.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Първа среща - проблем..

Значи хора неделя ще излизам с едно момиче на първа среща..проблема е,че се зачервявам от срам и понякога когато се притесня ръся глупости..та как да се справя попринцип с всички момичета с които съм излизал,но не на първа среща,а ей така за забавление остават доволни от компанията ми..та как да се справя с по горе описания проблем..също няма да откаже някое друго съветче за какво да правя на първа среща

ПП.Аз съм 8клас (15год.),а тя 7клас (14год.)

Супер фен Аватара на Korrnyy
    Дръж си се така както си се държиш и с момичетата, с които не си на среща Не се преструвай на някой, който не си, защото винаги си проличава. По-лесно нещо от това да бъдеш себе си - НЯМА. Успех :P
    Трагедията е пълна...

Град
    Kyustendil
    Повечето момчета сме така в началото.. дръж се естествено само това можем да ти кажем!
    [b][color=black]Espa

Какъв проблем бе, тва си е цяло щастие Изобщо не се притеснявай, няма за какво - щом се е съгласила да излезете, значи поне си и симпатичен ^^

Не му мисли толкова и не се притеснявай.Дръж се естествено, бъди себе си, дръж се нормално, не се прави на някакъв какъвто всъщност не си и всичко ще протече нормално.Важно е момичето да опознае теб, а не някой, на когото ще се правиш.Пожелавам ти успех, дано всичко премине благоприятно.

Re: Първа среща - проблем..

Цитирай Първоначално написано от ilko0214
    проблема е,че се зачервявам от срам и понякога когато се притесня ръся глупости..
    Всъщност това може да й се стори сладко... ;} Не бой се! Не 'апат тез' момета! ^^
    Много честен човек съм,
    обичащ най-доброто,
    не ми липсват нито жени, нито пари, ни любов.
    Яхнал коня си,
    през пустинята вървя,
    звездите и луната ме напътстват на къде да вървя.

Дръж се! Можеш само да спечелиш, няма какво да губиш.

Голям фен Аватара на asp1r1n94
    Град
    София
    И пускаш тема само заради това ,че се изчервяваш

Няма смисъл за паника.Отпусни се бъде себе си ,какво стане стане.. тя няма да е единствената..има още много риби в морето нали така?

Бъди себе си и не се притеснявай.Ние не ядем момчета бъди забаве,но не с клишета и се радвай на момента.Айде успех с мацката ;]~

Но недей да си мислиш за това специално как да и кажеш нещо забавно,защото повечето случаи излизат пълни глупости и следва неловко мълчание.
    Търси общи приказки.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си