.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Девствено Момиче

Здравейте,аз съм на 16 години и половина и мисля,че намерих подходящото момче и то намери мен .. Искам един съвет .. Искам да питам дали докато разкъса химената (тоест докато ме отвори) да е с презерватив или след като вече я разкъса тогава да го сложи
    Ангелите сЪществуват,нО пОнякОга тЕ нЯмаТ кРилА... И тогАва ги нАричаме *пРиятели* .. (sun)

Град
    Бургас
    Разкъсай си я сама за да не те боли първия път повечето момичета с които съм бил тъй правят първо.

Супер фен Аватара на Valento
    Град
    Софиянче съм ....турбо гъзаррр
    Цитирай Първоначално написано от DjPiRgOs
    Разкъсай си я сама за да не те боли първия път повечето момичета с които съм бил тъй правят първо.
    Ако сте говорили по този въпрос и си му споделила че ще ти е за 1-и път и ако направиш това да се "отвориш" сама,и след като го направите той види че си "отворена" ще стане много гадну и удоволствието на двама ви ще се убие...по тобре още при самото начало на акта да сложи презерватив!
    Цитирай Първоначално написано от tuning.bg
    Осъзнаваш ли колко си прост?
    K O 6 M A R A

хора, стига глупости сама щяла да се отваря ... смешни сте. До авторката - браво на вас, че сте се открили презервативът не предпазва само от бременност, но и от болести, така че слагайте го и се почвайте пък и може да използвате презерватив с лубрикант, което мнг ще намали болката ... евентуално

Град
    Bitch, I live in a trash can !
    6b подострен доста на острилката.
    Бягаш от себе си - бягаш цял живот.
    Бавно превръщаш се - превръщаш се в робот.
    Ментално деформиран - черупка без душа.
    Животът си в клетка наричаш свобода.

Рисуваш картини с затворени очи.
    Живееш своя свят с розови мечти
    Ментално деформиран - черупка без душа
    Измамната реалност те води в пропастта.

Винаги с презерватив!! ..

Никой не е казал, че ще те боли, не ги оставяй да те плашат.
    Освен това на някои жени хименът им е толкова еластичен, че се разкъсва едва при раждане. Не е закон, че той ще ти разкъса химена от първия път, просто е доста вероятно така да стане (което, повтарям, не значи, че ще те боли).
    Презервативът е ВАЖЕН! Можеш да забременееш от първия път и то от съвсем малко сперма, така че не рискувай. Другият вариант (аз така постъпих) е да започнеш да пиеш хапчета. Така, стига да си 100% сигурна, че момчето няма да те зарази с нещо, можете да минете и без презерватив. За хапчетата обаче е хубаво да отидеш на лекар (и при личния може). За сметка на това пък са МНОГО по-сигурни от презерватива. Аз лично бих изпаднала в някакъв постоянен ужас, че може да се скъса...
    Приятен първи път!

* И в никакъв случай не се отваряй сама!

Мега фен Аватара на t0d1t0
    както си решите.
    Станислава

Голям фен Аватара на Aniiiii
    Град
    Лондон
    Доста тъпо да седнеш и да се "човъркаш" за да се "отвориш" сама ... Остави всичко на момчето.
    Презерватива - още от началото!

ENJOY !
    ♥ There are 365 suns - one for each day .. ♥

Мега фен Аватара на Gr0zDan0v
    Град
    Софето ;d
    Цитирай Първоначално написано от orexovka
    хора, стига глупости сама щяла да се отваря ... смешни сте. До авторката - браво на вас, че сте се открили презервативът не предпазва само от бременност, но и от болести, така че слагайте го и се почвайте пък и може да използвате презерватив с лубрикант, което мнг ще намали болката ... евентуално
    + 1

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си