- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Девствено Момиче
Здравейте,аз съм на 16 години и половина и мисля,че намерих подходящото момче и то намери мен .. Искам един съвет .. Искам да питам дали докато разкъса химената (тоест докато ме отвори) да е с презерватив или след като вече я разкъса тогава да го сложи![]()
Ангелите сЪществуват,нО пОнякОга тЕ нЯмаТ кРилА... И тогАва ги нАричаме *пРиятели* .. (sun)
Разкъсай си я сама за да не те боли първия път повечето момичета с които съм бил тъй правят първо.
Ако сте говорили по този въпрос и си му споделила че ще ти е за 1-и път и ако направиш това да се "отвориш" сама,и след като го направите той види че си "отворена" ще стане много гадну и удоволствието на двама ви ще се убие...по тобре още при самото начало на акта да сложи презерватив!Първоначално написано от DjPiRgOs
K O 6 M A R AПървоначално написано от tuning.bg
хора, стига глупостисама щяла да се отваря ... смешни сте. До авторката - браво на вас, че сте се открили
презервативът не предпазва само от бременност, но и от болести, така че слагайте го и се почвайте
пък и може да използвате презерватив с лубрикант, което мнг ще намали болката ... евентуално
![]()
6b подострен доста на острилката.
Бягаш от себе си - бягаш цял живот.
Бавно превръщаш се - превръщаш се в робот.
Ментално деформиран - черупка без душа.
Животът си в клетка наричаш свобода.
Рисуваш картини с затворени очи.
Живееш своя свят с розови мечти
Ментално деформиран - черупка без душа
Измамната реалност те води в пропастта.
Никой не е казал, че ще те боли, не ги оставяй да те плашат.
Освен това на някои жени хименът им е толкова еластичен, че се разкъсва едва при раждане. Не е закон, че той ще ти разкъса химена от първия път, просто е доста вероятно така да стане (което, повтарям, не значи, че ще те боли).
Презервативът е ВАЖЕН! Можеш да забременееш от първия път и то от съвсем малко сперма, така че не рискувай. Другият вариант (аз така постъпих) е да започнеш да пиеш хапчета. Така, стига да си 100% сигурна, че момчето няма да те зарази с нещо, можете да минете и без презерватив. За хапчетата обаче е хубаво да отидеш на лекар (и при личния може). За сметка на това пък са МНОГО по-сигурни от презерватива. Аз лично бих изпаднала в някакъв постоянен ужас, че може да се скъса...
Приятен първи път!
* И в никакъв случай не се отваряй сама!
Доста тъпо да седнеш и да се "човъркаш" за да се "отвориш" сама ... Остави всичко на момчето.
Презерватива - още от началото!
ENJOY !![]()
♥ There are 365 suns - one for each day .. ♥