Така, ето го и моят проблем
Имам грозни зъби. Сложих брекети, които закриваха дефекта, който имам. И винаги ме е комплексирал. И едва ли някога ще се спре. Сигурно до 1 година ще си махна брекетите и отново ще се почнат въпросите "Какво ти има на зъба", "Къде си го счупила"и т.н. Ужасно е неприятно. Не предния ми зъб имам едно голямо бяло петно. Изглежда точно все едно е бил счупен. А на всичкото отгоре и на товя бяло петно върху него има жълто .. Изглежда ужасно. Кой знае какво си мислят другите " На тъз не стига, че й е счупен зъба, а и не си го мие ". Попитах зъболекаря ми какво може да се направи. Каза, че решението е умъртвяване и слагане на пломба или керамична фасадка. Изтръпнах. Имам здрави зъби, още нямам 15, а искат да ми го умъртвят .. И да ми сложат изкуствен. Чудя се дали си струва? Или пък може би няма нищо страшно.. Ако на някой оттук му се е случвало да му умъртвят зъба по една или друга причина нека да ми каже - каква е процедурата, боли ли много ( не че ще се уплаша от болката, но .. ) Просто да ми каже нещо, за да бъда подготвена. А и другият ми въпорс е - ако ми сложат изкуствен, той дали през цялото време ще си седи в устата ми. Или ще трябва да си го слагам в чашка с вода
П.П. Съжалявам за глупавата тема, но това е въпрос който ме вълнува доооста отдавна