- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Как да се накъдрим с молив :)
Покажи ни, ако може.Първоначално написано от pussucetka
![]()
Big or small, lies are lies!
Ето как ми се получи като даже това е на сутринта а аз си правих косата вечерта
http://www.picvalley.net/v.php?p=u/1...7VrIkHsQm8.JPG
много ми харесваш аз сега немога да пусна но щом се оправи моя апарат ще постна ,ако искатестана много хубаво ,защото ми е чуплива косата
етоо със пръстче как на мен ми става :
http://prikachi.com/files/1554645V.jpg
http://prikachi.com/files/1554646v.jpg
В четвъртък ще пробвам и със молив, но аз съм със много къдрава коса. . Кога да слагам лак, защото на мен прически много бързо ми спадат заради шибаната ми коса . .![]()
със пръсттПървоначално написано от pussucetka
бая дебел ше трябва да е бил
![]()
![]()
Еми взимашш един кичур, пръскаш с лак и си го навиваш на пръста, ама не по цялата дължина на пръста а на едно място, след като го навиеш леко го дръпваш от пръста и го прищипвам с пресатаПървоначално написано от vagarious
![]()
Не ми се струва мн лесно за мойте 2 леви ръце.Абе ще пробвам още утре.Мерси.
![]()
Първоначално написано от pussucetka
и за кво тряа си го дръпва и кво ли не .. с молив или с вилица е толкова по-просто и по-лесно , че няма накъде .. ще дърпам аз и ще прищипвам кат мога и без лак кат си го навия кичура около молива и после с пресата![]()
Първоначално написано от DarkKisss
Играчка ама е готино нали :P както се казва Трай бабо за хубост :P
Fear is only in our minds
Taking over all the time
You poor, sweet, innocent thing
Dry your eyes and testify
You know you live to break me -- don't deny,
Sweet sacrifice
Amy Lynn Lee <33
браво !Първоначално написано от Mariyana
снимка
![]()
![]()
еми който както знае, например на мен така братовчедка ми ми показа .Първоначално написано от Slynchiicee
![]()
На всеки както му е най-лесно (и на мен с пръста ми е по-лесно ;д)Първоначално написано от pussucetka
бтв.. братовчедка ти .. после на теб ..после ти на гечи после тя на менако нещо не се препознавам по снимките
![]()
Понякога поставяме стени около себе си не, за да отблъснем хората, а за да разберем на кого му пука достатъчно да ги разбие
не, не се препознавашшПървоначално написано от Gllory
. . ем върви от уста на уста
![]()
мдаааПървоначално написано от pussucetka
![]()
Понякога поставяме стени около себе си не, за да отблъснем хората, а за да разберем на кого му пука достатъчно да ги разбие
На всички се е получило навероятно!Браво!
Аз понеже нямам преса ще пробвам със сешоар..
Мислите ли че сте получи?Дайте някой съвет да се получи по-добре..
Мерси предварително!![]()
People just can't stop making others hurt..They always smile when you cry,and they like to wash their hands with your tears.
Пробвай с ютия,но ще е доста трудно ;д По-добре отколкото със сешоар ! ;дПървоначално написано от Steff9423
Look, if you had one chance,
one opportunity to seize everything
you've ever wanted, in one moment,
would you capture it... or just let it slip?
А как ще стисне кичура с ютияДа не говорим за сешоар.
Само с преса ще стане този номер.
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Emi kak...neznam..prosto nqmam presa i se chudeh kak da si go napravq..Първоначално написано от Molzinka
Sujelqvam sa latinicata..
People just can't stop making others hurt..They always smile when you cry,and they like to wash their hands with your tears.
Направо Боготворя момичето,което е написало тази тема.Къдрила съм си косата по много различни начини,но никога не съм успявала да я направя по този начин.Наистина става много готино. Благодаря!
I don't want this moment to ever end
Where everythings nothing without you
I wait here forever just to, to see you smile
'Cause it's true, I am nothing without you
става и с тънките дървени шишчета .. за готвенето дето са.. смисъл освен с молива.. може на места да си напраиш .. и с шиша .. обаче стават мн тънки и готинипросто да подсилиш ефекта на къдриците .. относно .. трайността препоръчвам пяна за коса.. с лака става много твърдо
![]()