- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Problem i kak da maxna bolesta?
Buzikam se we
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
Казваш на сперматозоида "презерватив"Казваш на момичето и плода болест
Искаш да отровиш бебето или девойката
Олеле майко, не искам да съм момиче.. I cant help u!
![]()
Нещата, които не ме убиват ме правят по-силен! \/
Deep Purple
ти пък повярва лиПървоначално написано от hugeZ
![]()
Oburkah se napisah prezarvativ vmesto spermatozoidПървоначално написано от Bender
Брато, ходи на акушер-гинекологНие тук не сме такива е*аси
Това което може да ти го каже един лекар.. Ние не можем.. Щом можеш да споделиш с нас.. Сподели и с него... Той ще ти даде препоръки.. Но най- добре отиди с момичето.. Той ще я разубеди
![]()
Deep Purple
Не искам да я разубеждават искам да го отровя понеже се прави на много умна!Първоначално написано от hugeZ
![]()
На мен ще ми изгори къщата, а аз ще ходя да се чу*ам![]()
![]()
![]()
"Заблудите също са ценни, но само от време на време. Не всеки тръгнал за Индия е открил Америка."
Пази Боже такива като тебе да имат деца ........ Ти на колко си на 15 ?Първоначално написано от BadBoyCocala
ghaahahah kvo mi se fa6tat![]()
Ебавка!
Баси обърканите лапетии сте.
Не Падай Духом,За Да Не Духаш Паднал!
Ем ти щото си малоумник,затова ти се хващат...в тоз форум човек не мое да знае кой наистина има проблем и кой няма ко да праи и е решил да се ебава.Първоначално написано от BadBoyCocala
Не Падай Духом,За Да Не Духаш Паднал!
Знаеш ли кво, ега ти се случи това нещо да те видим тогава какво ще правиш изруд такъв ...Първоначално написано от BadBoyCocala
Ей, тва не е раздела, нарушаваш т.11 от правилатаПървоначално написано от BadBoyCocala
.. Ходи се ебавай в "Кофата" .. Смотльо
.. Заради такива като тебе хората като си пуснат тема с РЕАЛНА скучка другите му викат че лъже.. Скапан фейкър
![]()
Deep Purple
Имаш жестоките плочки брато.. По темата: добре че е ебавкаПървоначално написано от wolfy86
![]()
Deep Purple
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
ключ