- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Суха кожа на краката
Извинявам се, ако има такава тема, но не намерих.
Та проблема ми е, че кожата на краката ми е изключително суха и цялата е на някакви по-тъмни петанца. Мажа се с всякакви лосиони за тяло, но няма промяна, така ми е от лятото.
Плс помогнете.![]()
Поръчай си от Avon серията за крака.. Продуктите са страхотни!
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
+Първоначално написано от y0urhottie
![]()
smile-it's the second best thing you do with your lips
те са за стъпалаПървоначално написано от marin4itu
иначе ако искаш да е от ейвън има един мн хубав - летен за цялото тяло Skin So Soft зелен 200 мл и е като гел
по добре пробвай с бебешко олио да се мажеш мисля че има ефект
моите крака са същите сменяла съм лосиони кремове обаче единствените неща от които съм доволна са посочените горе![]()
Значи си точно като мен.Препоръчвам ти на Iwostin крема с липиди-40%.Става за цялото тяло и е страшно добър.Малко по-скъп е но върши работа.И не те съветвам да си купуваш Ейвънски крем за краката.Голям боклук е.
Ето така изглежда: http://www.iwostin.com/attachments//...m_lipidowy.jpg
само дето пише на български или на английски.Струва 17.20 но си струва всяка стотинка.
Едно бебешко олои на Джонсън и си готова.
Спрея със алое също им е много добър.![]()
To infinity and beyond.
Аз пък съм с точно обратното..постоянно лятото ръцете и краката са ми мокри или бих казала изпотени,но няма никава причина за товаНякой може ли да ми каже нещо по въпроса
![]()
And the world around us wont stop turning to night..
I like.. I like..
http://www.impulse.bg/Minionchee
+1 бебешкото олио е мега мазно и няма как краката да не ти станат хубави и мекички.Но кофтито е, е като го нанасяш трябва добре да растриеш за да попие, тъй като ако не попие може да ти остави следи по дрехите.Първоначално написано от Infinity
ЙахуСъжалявам,че мешам мой проблем в тая темичка...много съжалявам,ако има специално накъде такава тема..
Може ли някой да ми препоръча ефикасен,хубав лосион,или нещо от сорта,за стрии,спукани капилярчета,червени петънца и раздразнения по кожата,които постоянно ми излизат...