- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- няма мечти-няма любов
Само искам да споделя.От началото на учебната година съм си мечтала да се получат нещата с 2 момчета,но това така и не става.Сега харесвам друго момче и неусетно почвам да си мисля за него но веднага спирам защото знам,че ако мечтая за нещо просто няма стане.Исках просто да споделя с някого,че за мен мечтите не се осъществяват.
Щом си го осъзнала, не мечтай, не се надявай, не искай, не се бори, остави се по течението, и ако те отведе някъде, отведе, ако ли не... поне си била пас така или иначе.
Но да се самосъжаляваш е супер тъпо.
Според мен просто "не ти е било писано" дори, ако щеш... Взимай се в ръце и не се отчайвай, защото 1-2 пъти не било станало. Знаеш ли колко още пъти няма да ти се получава. Това означава ли, че всеки следващ трябва да се затвориш вкъщи и да не излизаш, защото така или иначе нищо положително няма да излезе от цялата ситуация?
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Добре дошла в клуба мацкаПървоначално написано от smileme
Може да съм сам, може да падна във боя.
Живота ми свърши обаче знай, че идвам за твоя.
.. ии,защото не се е получило с 2-3 момчета няма любов?![]()
![]()
Да, добре ..
мисли си за мене майна, аз съм лесен![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
ако достатъчно силно вярваш в нещо, то се сбъдва ....
P.S. Ако не си гледала филма The Secret, гледай го![]()
Somebody wants you,
Somebody needs you,
Somebody dreams about you every single night
Somebody can't breathe without you, it's lonely
Somebody hope that some day you will see
That somebody's me
Първоначално написано от Shely
Че като няма живец в тебе как очакваш нещо изобщо да се получи. Стига се оправдава с разни глупости, ами се вземи в ръце. Повлеканите нямат успех.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Ами защо ги оставяш само мечти ? Защо не се опитваш да ги осъществиш, нали знаеш, че понякога трябва да вярваш силно в мечтите си.![]()
аха секс му е майката
ОДИН!!!
Никога не спирай да мечтаеш.![]()
И винаги преследвай мечтите си.
Ако не правиш нищо по въпроса, как очакваш да се случи ?! Нищо не идва наготово, трябва да се бориш (:
Първоначално написано от slan4evo_momi4e
Първоначално написано от purpledawn
Smile like you've never been hurt ! : ))
Fuck u for leaving me ...
when I fucking needed u .![]()
Нощем все още си мисля за теб..
Не става само с ядене (мечтаене), трябва и акъл (действия)...
all day... all night... what the fuck?!
Няма пари ....няма Мерцедес![]()
така е не се осъществяват... и аз съм си мечтала да съм с НЕГО... той е мъжът който съм обичала истински... на 23 е верно голям е за мен [аз съм на 14 ]Първоначално написано от smileme
но все пак не е лошо да си мечтаеш,дори се бори за него !!! Бори се може да стане може и да не стане ... че после да не съжаляваш че не си опитала
![]()
Да, и сега света свърши, защото 2ма са те отрязали..
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.