- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Страх ли те е от ??
Не.
От кучета?![]()
![]()
Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..
Неее.
От летящи хлебарки?![]()
"As every cat owner knows, nobody owns a cat" - Ellen Perry Berkeley
Първоначално написано от Chacho
да.. по скоро ме е гнус
страх ли те е от бикове?
Не. Аз съм най - голямия БИК![]()
Страх ли те е да влизаш надълбоко в вода?
![]()
Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..
не, дори много обичам
теб?
WindScar <3333
obesendomat (superman) <3
НЕ !![]()
От лоши момченца![]()
BIG DREAMS, GOOD MUSIC & EXPENSIVE TASTE ...
Не съм пътувала в самолет
От високото?
Humans need fantasy to be human.
да![]()
от пропасти?
No woman will ever be truly satisfied because no man will ever have a chocolate penis that ejaculates money.
One day you will realize that you may have lost the diamond while looking for stones.
Щом я няма тръпката,майната му и на връзката!
Мъжете са като шоколада-сладки,приятни и обикновено се лепят първо за задните ти части
Take me by the tongue and I’ll know you,kiss til you’re drunk and I’ll show you..
Не. Шофьор без катастрофи не е шофьор.
Страх ли те е сам/а в тъмното?
![]()
Не.. кво им е страшното![]()
Страх ли те е от гробища?
Moto-stunt
гнус ме е
от хлебарки ?
Спри за момент и го погледни .. Той вижда мен в твоите очи .
Не
От клоуни?![]()
В зоопарка-НЕ, но ако видя някоя в гората![]()
![]()
![]()
От родителите си?![]()