- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Страх ли те е от ??
простено ти е![]()
Не. (Веднъж дразних едно куче - ухапа ме, как не го убих с вилата не знам.. сам съм си виновен, можеби съм бил на 10г. лапешка работа.. )
Страх ли те е от самотни къщи?
Да...
Страх ли те е от силно вълнение/големи вълни?
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Чак да ме е страх не, но не предпочитам да влизам в бурно море..
Страх ли те е от дълбокото? Ако те пуснат на 100 метра навътре без дъно, кво правим?![]()
Абсурд. Не рискувам. хаха
страх ли те е от високи скорости?
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Абе принципно от високи сгради, малко да. Но примерно бих се спуснала с парашут и няма да ме е страх. хаха
а теб?
Не
Страх ли те е от баща ти? хахахаха
Малко, да.
Страх ли те е да се влюбиш?
Не ме е страх, ама са ми гнусни.
Страх ли те е да не се изложиш пред някого?
Ооо да доста особено, ако е важен за мен
Страх ли те е от акне :д
Не
Страх ли те е от обществото ни?