- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Страх ли те е от ??
Като малка да хахаха
Ами да ти се сцепят гащите като седнеш на стола?![]()
![]()
![]()
Последно редактирано от bilqnavod : 09-04-2012 на 23:25
Винаги е тръпка ;Д
Аа че ще ти се пръсне нокътят като го удряш в ъгъла на леглото?
ааааааааааааааааааааа . не мога да кажа дали е страх ;д
дали ще се изложиш пред яката блондинка?(за момчета)
дали ще се изложиш пред якия пич ? (за момичета) ;д
Не ми пука, защото вече не свалям яки пичове :П
Страх ли те е да те хванат вашите като правиш секс с гаджето си?
Страх не, но след това ще ми е малко неудобно. Не съм малка, няма от какво да ме е страх. А и те едва ли ще го повдигнат като въпрос. Мога да правя каквото искам
Страх ли те е от смъртта?
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
трябва да реша ... трябва да реша...
От моята собствена - не,но от тази на хората,които обичам - много...
Страх ли те е от зомби апокалипсис?![]()
“If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with.” - Michael Jackson ♥
Не , имам пушка.. ;Д
Страх ли те е от остаряване? (думата нещо не е на място ама не ми идва друга в момента, надявам се да ме разберете)
еми, аз съм безсмъртен, така че не много
страх от чайки ?
Честно казано - да. Страхувам се, че ще се променя към по-зле. Страхувам се, че ще загубя част от блестящия си ум () и ще запомням по-бавно, ще побелея, ще се сбръчкам т.е, ще погрознея. Свикнала съм да разполгам (така да се каже) със сегашните си ум и красота и се страхувам, че времето само им вреди
Стахуваш ли се от предателство от страна на твой близък човек?
MasterOfPumpkins - на твоя въпрос, въпреки че са ме нападали , they are just birds..така че не
myHeartIsOnlyForYou - най-страшното нещо което може да ми се случи! Много навътре го приемам, не е точно страх, но най-голямото опасение
Страх от нещата които живеят в гардероба/килера/мазето?![]()
В мазето- от плъховете. Иначе е страшно да слезеш вечер като не работи лампата. Филмирам се много. От гардероба/килера- евентуално, че може да изпълзи някаква гадинка.
Страх ли те е от онези коридори, които са по общежития и някои хотели? Много дълги бели коридори с бели врати и номерчета над тях.
О да, приличат на коридори от психо диспансер
Страх ли те е да се събудиш и да видиш, че си Дюс Бигало?![]()
като ме хване някаква параноя, да :Д
Страх ли те е от паяци?
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
трябва да реша ... трябва да реша...
Не,стига да не лазят по мен
Страх ли те от върколаци?
“If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with.” - Michael Jackson ♥
Зависи колко високо
Кръв?
Дрън-дрън
Зависи,ако ще ги гледам - не,ако ще ме отвличат - да!!!
Акули?
Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!