- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Страх ли те е от ??
Обичам да обяснявам за да няма как да ми извъртат думите и да тролят хората. Дебел съм да, трудно ми е да клекна. Затова акам прав.
Не понеже съм силен. И могъщ.
Би ли искала да ти сваля тениската в студена зимна нощ и да ти стопля гърдите с целувки?
Обърках темите понеже има още една.
Не ме е страх като ми взимат кръв.
Страх ли те е от бременност, ако обещая да не свърша в теб обаче фактите говорят че ще ти напълня путката?
Тебе не те ли плаши мисълта, че някой иска да си легне с тебе?
Не.
Страх ли те е от самотата ?
Моля те шофирай внимателно.Пази живота на близките ни,любимите ни,нашия и своя !
Да, даже много..
Страх ли те е от това, че си прекалено привързан към някой, и ще те разкара?
Преди доста често си го мислех, вече се абстрахирах и разбрах, че няма нужда да се зареждам с такива отрицателни усещания, ако стане, ще стане, няма какво да го мисля.
Страх ли те е от отхвърляне?
Не е приятно усещането, ама чак пък да ме е страх от него не.
Страх ли те е да шофираш в лоши метеорологични условия?
Не, стига да не съм в Хималаите или да карам по време на Цунами естествено.
Страх ли те е да пътуваш сам/а в друга държава, в която не си бил/а с кола.
Да.Много съм неориентирана и едва се оправям извън родния си град,а какво остава за чужбина..
Страх ли те е от болката ?
Моля те шофирай внимателно.Пази живота на близките ни,любимите ни,нашия и своя !
Не.
Страх ли те е от майка ти или баща ти (зависи кой е по-строг), когато ти видят бележника?![]()
Не са ми го виждали от много време. И аз не съм го виждала от много време.Но преди не съм се страхувала, никога не съм крила оценки.
Страхуваш ли се от последствията ако затвориш телефона, когато вашите ти звънят, без причина?
тук сте много безстрашни бе
по темата, страх ме да не се е сулучило нещо.
Страх ли те е от изгубване на целите и мечтите в живота?
Да.
Страх ли те е от новото?
Не, подхождам по-скоро с любопитство и вълнение. Обичам промените.
Страх ли те е от резките големи промени?
Зависи в каква посока са, но не. Нуждая се от такава промяна, особено сега..
същото
Да. Предпочитам да обмисля какъв може да и изходът от ситуацията преди да направя промяната. Колкото по-полегато, толкова по-добре.
Страх ли те е от нова световна война?