Значи на 13 март момичето , което обичам от 5 години ми се обади по скайпа и ми каза , че иска да се видим ( беше пияна ) а преди тва се бяхме разбрали , ако иска да дойде да пием но тя ми каза , че ще има гости и наистина имаше .. звънна на един нейн приятел да я докара без да съм я карала .. той я докара и тя дойде аз се растреперах щом я видях ( не се бяхме виждали от 1 год. и повече ) и тя ме пита кво ми е студено ли ми е казах не и я прегърнах , но тя не ме прегърна и аз и казах прегърни ме .. тя ме прегърна и после аз я прегърнах пак и тръгнах да я целувам тя се гушна в мен и каза " аз само така " тръгнах на няколко пъти да я целувам а тя ми каза " и сега какво ще правиш " при тези думи мен ме хвана срам и се дърпах , след това влязохме в колата , тя седна до мене и пак се гушна в мен аз я прегърнах .. после слязохме от колата и аз исках да ме целуне и тя ме обеждаваше , че все още е рано , но когато да ме испраща и останахме сами аз я прегърнах и тя ме целуна .. а сега ме е блокирала навсякъде и не иска да има нищо общо с мен ( аз непрекъснато и звънях и я търсех ) какво значи това .. какво иска тя .. дайте съвет какво да правя и има ли начин да си оправя взаимоотношенията с нея ? благодаря предварително !