.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Тема: Ревност !

Ревност !

Значи,имам си приятел с който сме от година заедно!Но някакси той се държи като дете,сърди се за най-малкото и постоянно говори и напомня за миналото! Много ме ревнува, не ме пуска с приятели на купон,не ми дава да танцувам,да се забавлявам,сърди се като излизам с приятелки! Има много неща,но това е основното!Знам,че ще ми кажете да го скъсам,но колкото и тъпо да звучи,ние все имаме чувства и се обичаме!Искам да ми дадете съвети! Що за ревност е това?И постонно иска да излизаме по цял ден,постонно говорим по телефона или пък пишем по скайпа!Малко ми натежава всичко това! Аз съм на 15,той на 16 !

Мега фен
    Град
    Earth...

Re: Ревност !

Цитирай Първоначално написано от aktecussup
    Значи,имам си приятел с който сме от година заедно!Но някакси той се държи като дете,сърди се за най-малкото и постоянно говори и напомня за миналото! Много ме ревнува, не ме пуска с приятели на купон,не ми дава да танцувам,да се забавлявам,сърди се като излизам с приятелки! Има много неща,но това е основното!Знам,че ще ми кажете да го скъсам,но колкото и тъпо да звучи,ние все имаме чувства и се обичаме!Искам да ми дадете съвети! Що за ревност е това?И постонно иска да излизаме по цял ден,постонно говорим по телефона или пък пишем по скайпа!Малко ми натежава всичко това! Аз съм на 15,той на 16 !
    скъсай го...

ако на скоро се е появил твоя пробел може някой "Приятел" който те харесва да му е намекнал че му изневеряваш, така че да го накара да се държи така и да го скъсаш... но това е малко вероятно имайки впредвид че на вашата възраст такава гениалност не може да се срещне(но пък може да се срещне злоба)...

Голям фен Аватара на Lyubeto
    Град
    Варна
    Кажи му ,че когато той се откаже от приятелите си , тогава и ти.
    Вече има все по - малко и по- малко теми , на които си струва да се пише...

Супер фен Аватара на Jessie
    Град
    Велико Търново

Re: Ревност !

Цитирай Първоначално написано от aktecussup
    Хахахахха, всеки човек е различен. И аз съм почти по същия начин, само дето не ми се сърди за глупости и не ми забранява да излизам с приятели, тъй като почти нямам момичета приятелки. :P Другото за телефонтие, честите виждания, скайп-чатовете е дори по-затегнато, отколкото при вас. Даже аз ги настоявам. Но просто според мен момчето те обича и не иска да те изпусне.

I'm inlove with a criminal...

Голям фен Аватара на Rza
    Град
    Бръснарницата
    Кажи му,че не ти е приятно така и,че ти тежи неговото поведение и не си щастлива явно той няма приятели,щом иска да е само с теб и не мисли за други,то няма лошо,но има нужда да се виждате и с други хора Успех

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Слънце, това не са чувства. Това е собственост. Замисли се дали ти харесва да си в това положение.

Мега фен Аватара на mynichka
    Цитирай Първоначално написано от dimitar_ak
    Слънце, това не са чувства. Това е собственост. Замисли се дали ти харесва да си в това положение.
    мхм ..
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Супер фен Аватара на Take_That
    Град
    Сливен/София
    Цитирай Първоначално написано от mynichka
    Цитирай Първоначално написано от dimitar_ak
    мхм ..

И аз съм съгласна.
    Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!

Зарежи го. Отнема ти от личната свобода.
    ™°ە•°•ە°ەٿ Mņ0°0°_کlĀdК

Ами чети му малко конско (направи една дъъъъъъъъъъъълга лекция),че ако той е на твое място няма да му е приятно и така.
    А това,че те ревнува,значи че те харесва.

Според мен много те обича . . А другото е, че може някога да е бил наранен и да иска много близък човек до себе си . . Може би е бил наранен от предишни връзки или от нещо друго за да се държи така . . Но аз не предлагам да се разделяте, според мен ви трябва време, говорете по няколко пъти на седмица сериозно по това което те измъчва и все някога той ще осъзнае . . Успех !
    .. Бубо, бубо да не стане грубо ? .. Бубаа лази да не те прегазии !? [ musicc ]

О Боже, защо да го къса ? Момчето явно я обича наистина много, нормално е щом те обича да иска да се вижда с теб постоянно, да си говорите и т.н.Нормално е да те ревнува, ако не те ревнува пък ще пуснеш тема " той не ме ревнува, дали ме обича наистина".Чудите се какво да измислите.Момчето явно се е привързало страшно много към теб и не иска да те изгуби, а ти ...

Говори с него и му кажи това, което каза и на нас ..

Обясни му, че те задушава. Не го обвинявай
    Не е хубаво да те ревнува толкова много, явно не ти вярва.
    Трябва ви едни по-сериозен разговор

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Трябва да се промени,а не само да изисква от теб! Изисквай и ти от него!

Да не си някакъв робот,за да неправиш това и онова
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Град
    Where streets have no name
    Точно това провали връзката ми и бе главната причина да тегля чертата на всичко. Поговори с него, но от личен опит ти казвам, промяна има до месец после пак същата работа.
    — Никога не съм търсил щастие. Кому е нужна щастието? Аз търсех наслаждение.
    — И намирахте ли го, мистър Грей?
    — Често. Твърде често.

Цитирай Първоначално написано от justonegirlwithonehope
    О Боже, защо да го къса ? Момчето явно я обича наистина много, нормално е щом те обича да иска да се вижда с теб постоянно, да си говорите и т.н.Нормално е да те ревнува, ако не те ревнува пък ще пуснеш тема " той не ме ревнува, дали ме обича наистина".Чудите се какво да измислите.Момчето явно се е привързало страшно много към теб и не иска да те изгуби, а ти ...
    +1
    Мхм...обясни му гледната си точка и му дай време да се адаптира ;] ако успее предполагам че вс ще си дойде на мястото

Умният се учи да знае-мъдрият да може.Само на глупака всичко му е ясно.

Мега фен Аватара на darkPaladin
    Град
    планета на маймуните
    поговорете си малко по темата после шута у гъза и да си прави извода за следващата връзка
    ОДИН!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си