- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Ревност !
Значи,имам си приятел с който сме от година заедно!Но някакси той се държи като дете,сърди се за най-малкото и постоянно говори и напомня за миналото! Много ме ревнува, не ме пуска с приятели на купон,не ми дава да танцувам,да се забавлявам,сърди се като излизам с приятелки! Има много неща,но това е основното!Знам,че ще ми кажете да го скъсам,но колкото и тъпо да звучи,ние все имаме чувства и се обичаме!Искам да ми дадете съвети! Що за ревност е това?И постонно иска да излизаме по цял ден,постонно говорим по телефона или пък пишем по скайпа!Малко ми натежава всичко това!Аз съм на 15,той на 16 !
![]()
скъсай го...Първоначално написано от aktecussup
ако на скоро се е появил твоя пробел може някой "Приятел" който те харесва да му е намекнал че му изневеряваш, така че да го накара да се държи така и да го скъсаш... но това е малко вероятно имайки впредвид че на вашата възраст такава гениалност не може да се срещне(но пък може да се срещне злоба)...
Кажи му ,че когато той се откаже от приятелите си , тогава и ти.
Вече има все по - малко и по- малко теми , на които си струва да се пише...
Хахахахха, всеки човек е различен. И аз съм почти по същия начин, само дето не ми се сърди за глупости и не ми забранява да излизам с приятели, тъй като почти нямам момичета приятелки. :P Другото за телефонтие, честите виждания, скайп-чатовете е дори по-затегнато, отколкото при вас. Даже аз ги настоявам. Но просто според мен момчето те обича и не иска да те изпусне.Първоначално написано от aktecussup
![]()
I'm inlove with a criminal...
Кажи му,че не ти е приятно така и,че ти тежи неговото поведение и не си щастливаявно той няма приятели,щом иска да е само с теб и не мисли за други,то няма лошо,но има нужда да се виждате и с други хора
Успех
Слънце, това не са чувства. Това е собственост. Замисли се дали ти харесва да си в това положение.
мхм ..Първоначално написано от dimitar_ak
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Първоначално написано от mynichka
И аз съм съгласна.
Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!
Зарежи го. Отнема ти от личната свобода.
™°ە•°•ە°ەٿ Mņ0°0°_کlĀdК
Ами чети му малко конско (направи една дъъъъъъъъъъъълга лекция),че ако той е на твое място няма да му е приятно и така.
А това,че те ревнува,значи че те харесва.
Според мен много те обича . . А другото е, че може някога да е бил наранен и да иска много близък човек до себе си . . Може би е бил наранен от предишни връзки или от нещо друго за да се държи така . . Но аз не предлагам да се разделяте, според мен ви трябва време, говорете по няколко пъти на седмица сериозно по това което те измъчва и все някога той ще осъзнае . .Успех !
![]()
.. Бубо, бубо да не стане грубо ? .. Бубаа лази да не те прегазии !? [ musicc ]
О Боже, защо да го къса ? Момчето явно я обича наистина много, нормално е щом те обича да иска да се вижда с теб постоянно, да си говорите и т.н.Нормално е да те ревнува, ако не те ревнува пък ще пуснеш тема " той не ме ревнува, дали ме обича наистина".Чудите се какво да измислите.Момчето явно се е привързало страшно много към теб и не иска да те изгуби, а ти ...![]()
Обясни му, че те задушава. Не го обвинявай
Не е хубаво да те ревнува толкова много, явно не ти вярва.
Трябва ви едни по-сериозен разговор![]()
Трябва да се промени,а не само да изисква от теб! Изисквай и ти от него!
Да не си някакъв робот,за да неправиш това и онова![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Точно това провали връзката ми и бе главната причина да тегля чертата на всичко. Поговори с него, но от личен опит ти казвам, промяна има до месец после пак същата работа.
— Никога не съм търсил щастие. Кому е нужна щастието? Аз търсех наслаждение.
— И намирахте ли го, мистър Грей?
— Често. Твърде често.
+1Първоначално написано от justonegirlwithonehope
Мхм...обясни му гледната си точка и му дай време да се адаптира ;] ако успее предполагам че вс ще си дойде на мястото
Умният се учи да знае-мъдрият да може.Само на глупака всичко му е ясно.
поговорете си малко по темата после шута у гъза и да си прави извода за следващата връзка
ОДИН!!!