- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво иска ...
Значи на 13 март момичето , което обичам от 5 години ми се обади по скайпа и ми каза , че иска да се видим ( беше пияна ) а преди тва се бяхме разбрали , ако иска да дойде да пием но тя ми каза , че ще има гости и наистина имаше .. звънна на един нейн приятел да я докара без да съм я карала .. той я докара и тя дойде аз се растреперах щом я видях ( не се бяхме виждали от 1 год. и повече ) и тя ме пита кво ми е студено ли ми е казах не и я прегърнах , но тя не ме прегърна и аз и казах прегърни ме .. тя ме прегърна и после аз я прегърнах пак и тръгнах да я целувам тя се гушна в мен и каза " аз само така " тръгнах на няколко пъти да я целувам а тя ми каза " и сега какво ще правиш " при тези думи мен ме хвана срам и се дърпах , след това влязохме в колата , тя седна до мене и пак се гушна в мен аз я прегърнах .. после слязохме от колата и аз исках да ме целуне и тя ме обеждаваше , че все още е рано , но когато да ме испраща и останахме сами аз я прегърнах и тя ме целуна .. а сега ме е блокирала навсякъде и не иска да има нищо общо с мен ( аз непрекъснато и звънях и я търсех ) какво значи това .. какво иска тя .. дайте съвет какво да правя и има ли начин да си оправя взаимоотношенията с нея ? благодаря предварително !
На твое място, не бих се занимавала. Момичето очевидно не знае какво иска.. ;)
This is it, our chance to make things right
Nothing is perfect, but it has to be someday
I'll keep dreaming. We have to be someday
Първоначално написано от br0ken17
И спрях да чета xD
Първоначално написано от FromAutumToAshes
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ПТ-тва е некфа п***а отсекъде бате
зарежи я,щото не знае кфо иска докато нее го изгуби,капиш?
Още от тук знаех какво ще напиша.Първоначално написано от FromAutumToAshes
Ти си за бой бе момче. Тръгваш да я целуваш и я оставяш тя да води парада. Ми като те пита "Какво правиш?" казваш "целувам те" и си продължаваш. Убеждавала те била че било рано. На нея ли ще повярваш дето е пияна или на себе си дето "уж" знаеш какво искаш?
Срам ли те било? Ми кво правиш посреднощ с пияно момиче в апартамента?
На крака ти е дошла, ясен е поводоа, ясна е и причината. И ти седиш и кво правиш?
Показал си се като пълния пъзльо - какво очакваш, да подскача от радост че не можеш да се справиш с пияно момиче? И аз да съм - и аз ще те блокирам.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Съгласна съм с valdesbg. ... Но мисля, че трябва да вземеш някакво решение, изхождайки от трезвеното й поведение. Хората се променят, когато са пили![]()
Че то решението вече е взето. За съжаление не от автора а от мацката. Иначе нямаше да пише темата в която обяснява как играе ролята на прилепало.
Което е и проблема де.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Тя самата не знае какво иска, не се занимавай с празни работи.![]()
А значи и ти си момиче тей ли ?Първоначално написано от br0ken17
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Първоначално написано от Priceless
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ти шоколадо зависимо създание де го видя бе аз къвто съм сънен блея някъде![]()
ОДИН!!!
^ Ми аз чета темите, зарибено човече такова.![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
глупости вече от седмици съм спрялПървоначално написано от Priceless
![]()
ОДИН!!!
Алкохола прави чудеса нали?Неща които на трезва глава никой не би ги направил, пиян се правят![]()
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд