- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Ужасен брат
преди се скарах с брат ми и го ударих а малкото копеле взело та се изпикало в шампоана ми и аз понеже е жълт на цвят изобщо не разбрах чак после като ми замириса не на лимон а на друго![]()
![]()
![]()
току що го одрасках по врата и му тече кръв
дайте някви идеи да му отмъстя
![]()
бахти щуротиите
сложи му паста за зъби по лицето и тялото, докато спи, на сутринта е много забавно
ами в нас нямаме паста за зъбиПървоначално написано от bloodysunrise
ние ползваме дъвки![]()
![]()
други идеи
fuck him
всъщност урината на 9 годишно хлапе се отразява много добре на косата! вече нямам нито следа от пърхот по косата![]()
омг... нямате паста за зъби![]()
намжи го с нещо докато спи
[♪] L!f3 !s mus!c, play !t l0ud3r [♪] [sun]
омг, нямате паста за зъбислед като го прочетх, нещо не ми се струва особено достоверна историята ти
![]()
е кво, аз си мия зъбите с блажна боя
че да са белички и блестящи
ХАХАХАХАХА! Брат ти е ебати пича. На 9 е, а виж к'ви яки неща измисля. хаХАхаахаахахухауаХаха![]()
If you're leaving close the door.
I'm not expecting people anymore.
Hear me grieving, I'm lying on the floor.
Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.
ам кисело мляко върши работа също.. остаа и кисело мляко да нямате... дъвките не са добра алтернатива.. водят до разлабване на жилата..![]()
в нашето семейство имаме алергия към лактоза и не консумираме млечни продуктиПървоначално написано от Tempest
![]()
други идеи![]()
ОМГ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Намажи го с фдт-на на майка ти![]()
Ай стига с тия фейк теми де ...![]()
![]()
Най обичам аз да тичам ама по обичам да не тичам !
-----------------------------------------
С BlowN сме най-добри приятели :
- Не ми пипай касата че бия !
--------------------------------
Аз цъкам травиан , а вие ?
То сигурно и ти си видял историята от отчаяни съпруги ...Първоначално написано от 0409
![]()
Всяко лято има своята история . . . < 3
но соммент![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от JustMe92
http://save-darina.org/
ПРОДАВАМ бижута по 2лв !!! -> http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=362666
Търси да се помириш с него и да си помагате в живота. Ако имаш желание прочети Новия Завет поне веднъж.
Първоначално написано от MissNothing
![]()
![]()
![]()
Green DayBaffaLsc
TFK
![]()
NarutoDarker Than Black
Fullmetal Alchemist
D Gray Man
Избухлива съм, лесно раздразнителна, имам голямо его.. кво да се прави.
еми.. ако отиде на терасата и ако няма никoй у вас го заключи .. да си остане там час два.. пък ако е толкоз гаден може и 3.. от личен опит знам колко е гадно ! пък докато седи там.. можеш да стоиш и да си лепиш лицето по стъклото и да ядеш пред него да го дразниш.. малко въображение трябва !
“You know, a long time ago being crazy meant something. Nowadays everybody's crazy.”