- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- смях...
често ли се смеете, къде, на какво ..... аз се смея почти на всичко, което кажат фр ми, щото каквото и да кажат аз го преобразявам в нещо ама супертъпо обаче такъв смях пада........![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
и такова....... извинете ако съм объркала разделав мой стил е
ЖЕНСК0 СЪМ
И аз доста често се смеяКъдето и на каквото и да е .. без значение
![]()
And the world around us wont stop turning to night..
I like.. I like..
http://www.impulse.bg/Minionchee
м, смея се на смешните неща.
Преди, имах една приятелка с която вече се разделихме за съжаление, с която се смеехме на всяка дума.
Всичко извъртахме някак.. перверзно![]()
Сега са ми адски тъпи разни, дето се смеят на всеки шибан и изтъркан лаф...
-What are you looking at? o_o
-You, obviously. *smile*
_________
Sex.Love.Control.Vanity.. <3
смея се на всичко, дори и на пръст, дори когато някой се заяжда с мен аз пак му се хиля на среща и тва много ги дразниама какво да направя
уби глупака с мълчание
![]()
Смея се много често на почти всичкоии е забавно
![]()
+1Първоначално написано от CherryS
![]()
![]()
приличаме сиПървоначално написано от gabi7u
![]()
ЖЕНСК0 СЪМ
Смея се, когато ми е смешно. Когато пускат някой шегички у а едно друго. На вицове рядко се смея - мразя ги.![]()
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Първоначално написано от deSireeE
Доста често се смея,дори и без причина![]()
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
++++ И аз понякога така правяПървоначално написано от CherryS
![]()
Зависи с кого съм. И зависи от настроението ми. Но дори ида се самоунищожавам от вътре, има една приятелка, където понякога само като се погледнем и падаме на земята от смях.и другата е такава, обаче ся нали ми се сърди
![]()
If you're leaving close the door.
I'm not expecting people anymore.
Hear me grieving, I'm lying on the floor.
Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.
Аз съм от хората, дето гледат на нещата от забавната страна.
Иначе се смея на всичко което ми е смешно.
А когато бяхме на пикник с едни приятели (не се бяхме виждали много време) и като играем на волейбол и аз много се смях. Един приятел се ядоса и се опита да ме разреве, ама не успяСамо по-смешно ми стана докато опитваше.
![]()
Ми да!![]()
FUCK-тически не ме интересувате..
Смея се само, когато има на каквоИмало е дори моменти в които ме е боляла главата от много смях.
И спря да се върти за миг земята..
е на този ако не се разсмееш.. писах го 2 мин специално за теб :дПървоначално написано от nIkEnCeTy_bE
Вампир влиза в супер маркета грабва хляб и се затичва на касата и там касиерката го пита : "ти нали си вампир закакво ти е този хляб".. той и казал - "на 2 пресечки оттук има катастрофа , отивам да си топя.."
+1Първоначално написано от Converse333
![]()
![]()
![]()
Неприлично Щастлива .. : )
+Първоначално написано от CherryS
`only God can judge me!
dark40 баси простотията![]()
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
винаги се смея...![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
ми смея доста,защото винаги съм с хора който са много весели,дори и да не им е цветущо полужението![]()
приличаме си..Първоначално написано от Luscious_Heart
![]()
смея се абсолютно всеки ден.. всъщтност по-голямата част от деня изкарвам в смяп![]()
понякога даже се събуждам от смях(сънувам нещо смешно;започвам да се хиля насън но започвам и наистина да се хиля....
![]()
)
Абее смейте се на воля - нали знаете че смехът е здраве !![]()
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
извинявай,че се изразявам така грубо,но по-тъп виц едвали съм чувала..Първоначално написано от dark40
![]()
Първоначално написано от britzy