.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 57

Тема: смях...

Голям фен Аватара на Pa3yMeH
    Град
    Varna
    Цитирай Първоначално написано от CherryS
    смея се на всичко, дори и на пръст, дори когато някой се заяжда с мен аз пак му се хиля на среща и тва много ги дразни ама какво да направя уби глупака с мълчание

Не особено, хората постоянно ми се чудят защо изглеждам толкова сериозна и намусена. Смея се единствено на сериите на Supernatural
    Fuck you You fucking Fuckers

тъп,тъп ама не ви ли разсмя поне малко ?

Навън се смея с приятели-абе предимно като съм в даскало като ме удари лигнята и почвам госпожите да псувам абе става кочина...Най-много се смея на тия от по-долните класове и се ебавам редовно с тях...една от учителките ми я наричам бабо, тя не обръща внимание изобщо
    У дома се смея на майка ми на яденето дето готви, на баща ми дето си мисли че разказва смешни вицове, ама са ебати тъпите...сестра ми редовно я бия и й говоря некви псувни и се смееме, тя реве авеее купона е голям

Град
    В бурканче Nutella ;дд
    Ми да, а когато някой тръгне да се заяжда с мен, аз веднага му се изхивам в лицето. Тва ги побърква .. ;дд
    [size=2][b]I believe, I can fly .. PLATSCH! .. Schei

Супер фен Аватара на gabi_94
    Хах, мислех, че съм единствената откачалка, която се хили на почти всичко...Даже си имам фенклуб на смеха ми, щото е "леко" смахнат...Не знам защо, но когато се хиля всичко хора ме гледат наоколо с изумление. А приятелите ми просто гледат ето така И абсолютно винаги се смеят с мен...а колко клипчета имам, когато съм изпаднала в "криза на смеха" - това е едно мое състояние, в което се хиля адскиииии мн и то адскии силно и не мога да спра известно време....чак залитам в буквалния смисъл от смях
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Смея се на всичко,дори когато се карам с някой,ама нещо адски сериозно и човека срещу мен е сериозен и се е втренчил и ме гледа.. и аз почвам да се хиля

Цитирай Първоначално написано от GracelessIsDumb
    Навън се смея с приятели-абе предимно като съм в даскало като ме удари лигнята и почвам госпожите да псувам абе става кочина...Най-много се смея на тия от по-долните класове и се ебавам редовно с тях...една от учителките ми я наричам бабо, тя не обръща внимание изобщо
    У дома се смея на майка ми на яденето дето готви, на баща ми дето си мисли че разказва смешни вицове, ама са ебати тъпите...сестра ми редовно я бия и й говоря некви псувни и се смееме, тя реве авеее купона е голям
    Мега много ми приличаш на една от най-добрите ми фр.
    А иначе аз се смея на много неща.Винаги съм усмихната.

Цитирай Първоначално написано от gabi_94
    Хах, мислех, че съм единствената откачалка, която се хили на почти всичко...Даже си имам фенклуб на смеха ми, щото е "леко" смахнат...Не знам защо, но когато се хиля всичко хора ме гледат наоколо с изумление. А приятелите ми просто гледат ето така И абсолютно винаги се смеят с мен...а колко клипчета имам, когато съм изпаднала в "криза на смеха" - това е едно мое състояние, в което се хиля адскиииии мн и то адскии силно и не мога да спра известно време....чак залитам в буквалния смисъл от смях
    Аз съм същата Даже като ме удари "смешната криза" направо няма спиране ... Ааа веднъж с една фр си ходиме и ми стана смешно, седнах на най- близката пейката и започнах да се хиля като луда

редовно си се хиля и в повечето слоучаи се разплаквам от смях , даже на земята съм падала да се смея и то заради някви глупости

например един път стоя с майка ми и баща ми в кухнята и майка ми нарязала тиквички да пържи, ама преди това нали ги осолила да пуснат горчивия сок и аз и викам супер лигаво:
    -Мамо, мамо, тиквичките що плачат?
    Пък майка ми:
    ~Щото ще ги пържа.
    като прихнах да се смея и тя ме гледа и се разхили,аз си се търкалям на земята, дъх не мога да си поема

Цитирай Първоначално написано от billytalent
    Доста често се смея,дори и без причина
    +1

Познавам доста такива заблудени дето като ги бият се смеят

А аз най обичам да се смея в час
    Госпожите не могат да ме спрат и ме гледат манее

Вчера както си стоях и не знам що погледнах към един контакт и такъв смях откарах...нашите май вече обмислят да се отрекът от мен
    По принцип се смея много и на най-различни неща, а може и без причина

Мега фен Аватара на fUcKsMiLe
    Смея се на ВСИЧКО ..
    Днес една моя приятелка ми каза /говорехме за едно момиче което ни заеба .. и я ругаехме така да се каже/ :
    [20:07:14] Тя каза: abee ti si re6awa6 kakw0 da prai6 s neq
    [20:07:44] Aз казах:
    [20:07:52] Аз казах: как ми прозвуча тфа само
    [20:07:53] Аз казах:
    [20:08:12] Тя каза: ami t0 tii sam0 za pr0st0tii si misli6
    [20:08:14] Тя каза: ni6t0 n0wo perwerznic0
    [20:08:17] Тя каза: ;d

един от МАЛКО смешните ни разговори .. то аз всичко обвъщам на простотия
    *сън*

I ♥ machoka Супер фен
    На ден се смея по 59 минути в един час...особенно ако съм с най-добрата ми приятелка..проостооо край няма

аз се смея когато се опитвам да прикрия притеснението си.
    Правим контролно по Химия ии знам че ще имам двойка, супер притеснена и вместо да цивря на мен ми става смешна следната ситуация...

If you want to be my boy, lick my pussy for my joy,
    lick it out, lick it down , lick my pussy all around!
    момиче съм

ем кат съм с приятели и някой кат почне се лигави и мн се смеем иначе и попринцип гледам да ги приемам нещата добре и позитивно и така че голяма лигавня е.Абе купонче е секи ден

Град
    In the middle of Nowhere
    Вече не толкова често,колкото преди..
    Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..

Супер фен Аватара на brokeninside13
    Постоянно съм си усмихната принципно Смея се не смешнички неща, смея се и без причина....

Мега фен Аватара на BlackEyedPeas
    Град
    Somewhere On East =]]
    Постоянно!Дори когато някой ме пита нещо, аз започвам да се хиля и те си мислят, че ги лъжа и за т'ва винаги си мислят, че лъжа..
    ♥ 2PAC ♥
    Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
    ----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac

Супер фен Аватара на ecstazy
    Град
    wondeЯland
    Ооо на много неща се смея, естествено вече на сериозни неща избягвам да се смея. И колкото и да ми е тежко отвътре, пак се хиля като идиот. В скайпа задължителната емотиконка ми е : D . Просто в интернет едно изречение ми звучи прекалено сериозно без ;д или РОФЛ-а, дори и да е ХАХАХАХА. Много често се смея когато другите мълчат. Примерно 1 минута никой не говори, поглеждаме се и избухваме в смях. А нещата на които са смея са пълни дебилщини
    If you're leaving close the door.
    I'm not expecting people anymore.
    Hear me grieving, I'm lying on the floor.
    Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
    I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
    When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.

Повече от фен Аватара на _InSaNe_
    много се смея,дори и от най-малките подробности и на някви тъпи неща.....
    You're hardly conscious of the stains and scars,enabling your partly clouded logic.

Голям фен Аватара на 3motion
    Град
    София
    Напоследък не ..
    Why do we close our eyes when we pray? When we cry? When we dream? Or when we kiss? Because we know that the most beautiful things in life are not seen, but felt by heart. ♥
    ----------------------------------------------
    http://www.facebook.com/Zwezdiichka )

Ами миналата година се смях много. Почти на всяка дума като си лафим с приятели.. ама нещата се промениха... вече не са ми интересни тея простотий смея се рядко,но пък заразяващо. Като се разсмея и всички около мен почват
    Everything it`s possible !

Град
    Kazanluk
    Зависи Ноо като почна да се смея често се случва чак да ми текнат сълзи Всички казват, че смеха ми е суууупер заразителен

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си