.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4

не приема бисквитки

Аз съм с IE 8 и на някой сайтове ми пише че не приема бисквитки?Може ли някой да ми каже как да ги оправя.Че така не мога да се логна.

Settings > Internet Options > Privacy > Medium High

Темата не е за този раздел ..
    go on and try to tear me down, i will be rising from the ground, like a skyscraper...

Голям фен Аватара на dimi93
    LeLe обаркала си раздела! Като прочетох заглавието си помислих други работи гхахаха...... и бтв ползвай Mozilla Firefox <- THE BEST E! Explorera не прекъснато се бъгва аи няма защита от вируси, и зарежда много бавно....
    Аз съм човекът, който те отвращаваше! Аз съм човекът, който седеше самотен! Аз съм човекът, когото плашеше до смърт всеки ден! Аз съм човекът, който се давеше в презрение! Аз съм човекът, който проклинаше свойто рождение!

Супер фен Аватара на dPa3HuTeJl
    Град
    Silent hill.
    Кажи на някой модератор да ти премести темата в 'Информационни технологии" , то вече тука ти казаха какво да направиш , махаш "Explorera" и си слагаш "Mozilla firefox' даже ето ти и линк >>>!ТУК!<<
    “Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
    -Albert Einstein

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си