- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- не приема бисквитки
Аз съм с IE 8 и на някой сайтове ми пише че не приема бисквитки?Може ли някой да ми каже как да ги оправя.Че така не мога да се логна.
Settings > Internet Options > Privacy > Medium High![]()
Темата не е за този раздел ..![]()
go on and try to tear me down, i will be rising from the ground, like a skyscraper...
LeLeобаркала си раздела! Като прочетох заглавието си помислих други работи гхахаха...... и бтв ползвай Mozilla Firefox <- THE BEST E! Explorera не прекъснато се бъгва аи няма защита от вируси, и зарежда много бавно....
Аз съм човекът, който те отвращаваше! Аз съм човекът, който седеше самотен! Аз съм човекът, когото плашеше до смърт всеки ден! Аз съм човекът, който се давеше в презрение! Аз съм човекът, който проклинаше свойто рождение!
Кажи на някой модератор да ти премести темата в 'Информационни технологии" , то вече тука ти казаха какво да направиш , махаш "Explorera" и си слагаш "Mozilla firefox' даже ето ти и линк >>>!ТУК!<<![]()
“Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
-Albert Einstein