.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6
    Мега фен Аватара на Petrow
    Град
    Барселона

проблем с четенето на дискове ( dvd)

Проблема е следният: записвачката ми е DVD Rom.. може да чете двд дискове но не може да ги записва,мога да записвам само CD но някой dvd дискове не иска да ги чете направи ми впечетление че DVD + R на 10 такива диска 1 го чете... иначе DVD RW няма проблем...става някакво объркване и не мога да разбера...
    откъде идва проблема и имали той решение?

Голям фен Аватара на ogun
    Записвачката си отива на кино...
    Решението - нова

На тази устройства не им ли казваха "Combo" - демек CD-RW/DVD-Rom устройство, четящо и записващо CD дискове, и четящо DVD дискове... Според мен може модела да е стар и да се справя по-добре със старите DVD - R дискове..., а не с тези които са +R... Както казаха и преди мен, аз на твое място бих помислил за една нова DVD писачка... Хем така без проблеми ще си качваш информацията вече на DVD носители, които са малко над 6 пъти по-големи на капацитет (700MB за CD-то срещу 4.4 GB за DVD-то), хем ще спестяваш физическо място, като брой дискове, ценовата разлика CD - DVD носители е минимална и т.н.

Мега фен Аватара на MaGuSs
    Град
    Варна
    На мен пък вообще не ми чете ДВД.Преди четеше но сега не ... Да не би да си записвал много ДВД дискове ,да е втора употреба или нещо такова ,защото когато записваш някаквъ диск ,двд записвачката се наебава.Няма значение на каква скорост.Рано или късно отива в казана.Аз записах около 20-30 ДВД-та и вече не ми чете тези дискове от такова разшерение....Трябва да му сменя главата или направо да взема ново...

Заведи го на ремонт...Там най-добре ще установят проблема...
    -Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.
    -Учи се от вчера, живей за днес, вярвaй в утре!

Цитирай Първоначално написано от MaGuSs
    На мен пък вообще не ми чете ДВД.Преди четеше но сега не ... Да не би да си записвал много ДВД дискове ,да е втора употреба или нещо такова ,защото когато записваш някаквъ диск ,двд записвачката се наебава.Няма значение на каква скорост.Рано или късно отива в казана.Аз записах около 20-30 ДВД-та и вече не ми чете тези дискове от такова разшерение....Трябва да му сменя главата или направо да взема ново...

Заведи го на ремонт...Там най-добре ще установят проблема...
    Въпросното устройство може само да чете DVD дискове, не не и да ги записва!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си