- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Защо само в Скайп?
Eдна патица (май беше кокошка, ама се тая) мислила, мислила, и накрая...
С други думи - не се знае, знае ли се.
Или те харесва и се притеснява да общува с теб, за да не останеш с лошо впечатление от нея, или пък те отбягва защото си й безразличен.
По Скайп и другите форми на електронна комуникация хората показват едно друго "Аз". Не можеш да съдиш по държанието им он-лайн какви хора са на живо. Затова спри я някой път в междучасието, или на учицата, кажи й, че искаш да поговорите, и ако имаш намерение да почваш нещо сериозно с нея просто го сподели. Ако пък "нищо не искаш" кажи й, че искаш да бъдете приятели - и в двата случая поне ще изясниш за себе си какво мисли тя.
Еми незнам но ще влезете ли тука http://bikers.netai.net/vote.php?l=vote&id=16 и ако може да го пратите на вапите абонати по скайп и да влизате редовно много ще съм ви благодарен
ако разчиташ само на скайпа брат няя смисъл
по скайп няя се оправите
подкани я да излезнете на кафе или нещо и си поговорете
не искам да ти каам лоши думи ама щом като и пишеш бега инкогнито и некви странни смс-и дет ти пише явно не сте 1 за друг.. между другото не разбрах излизали ли сте или само по скайп и смс-и : )
може да е и няква шега : )
A journey of a thousand miles begins with a single step..
You are never a loser until you quit trying..!
skype - adrenalincho__
http://www.facebook.com/profile.php?id=100000929970991
Да излизаме, вече доста рядко, но дори и да излеземе кфо да и кажа????Що не пишеш в скайп??Някак си не се връзва..Първоначално написано от Everytime
Ама още ли я дъвчете тая тема бе? Кво толкова сложно/важно има в нея та ден и нощ седи на първа страница?
Ей, не ви писна да си чешете езиците (:
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
^ и пръстите, и пръстите.
хора без работа са това. не ги е срам!![]()
Рони, душичке, недей така че и ти си в кюпа(то и аз де)
Ама сериозно.. защо тая тема е още на първа страница, при толкова очевадно елемнтарен проблем?
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
аз в кюпа не съм от поне месец.![]()
всички теми са безкрайно елементарни и не заслужават и на 59886 страница да са, ама на.
явно се опитва да те отреже
обаче нали знаеш ,че на живо е по-трудно
най-удобно и лесно в скайп![]()