както всеки ден отивам на даскало но в този ден нямах никви чувства към тва момче а на другия ден го харесвах минаха 3-4 седмици но не му казах.няколко дни преди да му кажа бях полудяла мислех само за него букавално полудях.реших се и му казах но той не ми отварна с същтото кказа ми че не чувства нищо към мен (тва му го казах по скайпа) в мига в който го прочетох си изключих скайпа почувствах че въздоха не ми стига че стените ме задушават.минаха няколко часа и реших да си включа скайпа отново но си написах не ми пишете оставете ме, но момчето което хар и още харесвам ми писа отрязах го веднага тоест веднага му казах да ме остави.(тва стана по време на пролетната ваканция)и почнахме пак даскало той е от класа ми. видях го как влезе в стаята и нз какво ми стана......исках да е мой, но не стана и така макари, че той не чувства същтото аз още го харесвам и още мисля за него макари и че той не знае....и така искам да ви попитам на кой му се е случвало нещо подобно и как го прижевяхте... plss кажете..... и да знам, че да му го кажа по скайпа не беше никак подходящо но...