- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- спрей депилатоар
Здр.Искам да попитам някой знаели име на някой спрей депилатоар? Искам да си махна косамчетата от краката ама не ми се ходи на кола маска и ми казаха за спрей депилатоар.Някой ако може да ме поопъти малко.Кажете колко струва и от каде да си го взема?
недей. Зимай епилатора и за 30 мин си готова. След баня не боли толкова => резултат 1 седмица без да се притесняваш. Иначе не съм информирана за депилатоарите и там дето питаш. Но все пак ти си решаваш![]()
If you're leaving close the door.
I'm not expecting people anymore.
Hear me grieving, I'm lying on the floor.
Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.
онзи ден в аптеката при нас видях спрей депилатор на Veet.Беше в комплект с гъбичка и кремче за около 12 лв.
Аз незнам за спрей обаче знам за един крем който нищо не прави.Прочетох за него в Хай Клуб и си го купихме заедно с една моя фр. За 2 и 10. Цената не е от значение даже не е и скъп важното е да действа а то никаде нейска.НА кутията пише да се намаже и да се изчака 15 минути е изчаках и когато да го премахна с ножчето което беше дадено нищо не стана..пълни боклуции![]()
хаха и при мен се е получавало такаПървоначално написано от JustinBieber
много се дразня-само 'дето съм си изгубила време ии за нищото
А я кажете с кой епилатор най-малко боли, чувала съм че на Филипс имало такива или се бъркам? Тези които се обезкосмяват с епилатор какъв ползват?
ми нз с кой боли най малко но искам да попитам колко лева струва един епилатор приблизително? абе чесно да ви кажа май сам си за кола маска нзама ми се искаше некой да ми каже нещу за тоя крем/спрей деепилатор.
Защо не ти се ходи на кола маска?!Много по-добро е и не излизат много време след това.Тези кремове депилатори е същото като бръсненето,а то не е добро.След 1 седмица пак ще ги има.Пълни боклуци са.Най-доброто решение е кола маска или епилатор.
предпочитам деепилатор
Защо не пробваш с топла кола маска сам/а?!Не е толкова сложно,а и излиза по-евтино.Топлата кола маска на Жанкар е 1,80лв-макс 2лв.Ако се притесняваш за болката,мога да ти кажа,че не е чак толкова.Поне 1-2 седмици наболи косми няма да има!
пп.Въпросният депилатор е точно се едно се бръснеш.След 2 дена космите ти ще са наболи,а след време ще са мн повече.![]()
така ли? това е супер треба да пробвам тая кола маска. и как точно се прилага тая "топла кола маска"?
И от аптека ли се зима?
Може да си вземеш от аптеката или от козметичен магазин(даже в Билла има).Вземи си и ленти за кола масла от козметичния.Това са памучни ленти.
Кола маската е в една тубичка,която се слага в гореща вода за 5мин и става течна.В кутията има шпатулка,с помоща на която се нанася.Гледай слоя да е мн тънък.Залепваш лентата и дърпаш в посока,ОБРАТНА растежа на космите.
Значи лентите се купуват отделно така ли?
вземи си епилатор представи си че трябва някой път забързо да си ги махаш най-доброто решение е не търси най-евтиното а най-доброто епилатора или колата маска при козметичката няма да се справиш сам с тая кола маска повярвай ми не е чак толкова лесно колкото изглежда щото си те представям цялата наклепотена и омацана
е препоръчайте ми некой епилатор? така добър? и колко струва?
Толкова малко и после пак ли..........само една седмица мислех че е повечеПървоначално написано от ecstazy
![]()
Ориентирайте ме кам някоя марка и колко приблизително струва това?
????????
Кво се занимавате с кремове и подобни простотии..епилатора му е майката..боли не боли няма да умрете.Пък и първите пъти ще боли малко повече,но се свиква,след тва въобще няма да усещате нищо.
Моя епилатор е на Браун.