някои знае ли програма от някоя снимка примерно да прави gif от спрайтки примерно![]()
Как така да прави "gif"Формат "gif" ? Според мен няма такава програма от снимка да ти направи анимация или както се казваше
Трябва сам/а да си я направиш анимацията , примерно с photоshop. Ако някой знае такава програма ще ми много интересно
![]()
“Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
-Albert Einstein
Колега ти правиш ли си труда да ползваш търасчки преди да постваш?Първоначално написано от dPa3HuTeJl
по темата: има такава програма Easy GIF Animator
много удобнаи и с лесен за ползване интерфейс!
K O 6 M A R AПървоначално написано от tuning.bg
Съжалявам но аз разбрах съвсем друго , за тази програма ти трябват няколко снимки и ги свързваш и правиш анимация , това го знам ! Но аз си помислих че той пита примерно някоя негова снимка и да направи анимация , смисъл да се движи или нещо такова, разбрал съм погрешноПървоначално написано от Valento
![]()
“Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
-Albert Einstein
Е ти сега не спамиш ли?Първоначално написано от TopGun
![]()
Ето пак спамиш
Айде да напиша нещо по темата(колкото да не е спам ;д)
Дърпай програмата дето Valento ти даде, щи помогне![]()
![]()
Аааа пич и тримата спамим![]()
![]()
![]()
![]()
-Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.
-Учи се от вчера, живей за днес, вярвaй в утре!
Да,и с нея става! \Първоначално написано от CheAD
/
K O 6 M A R AПървоначално написано от tuning.bg
даа мерси ви мноууу![]()
![]()
Първоначално написано от devilldog