- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Имате страхотен приятел,но ви липсва бившият...
Здравейте,имам следния въпрос-спучвало ли ви се е да обичате някого много силно и загубвайки го един вид всичко да се срине,да страдате за него години.....В един момент да се съвземете и продължите напред,да срещнете други страхотни хора,които да ми обичат истински,да ви дават всичко,което не сте получавали от бившия,но все пак този бивщ да продължава да ви вълнува и продължавате да сравнявате и свързвате всичко с него.Как го преодолявате?
Случвало ми се е да тъгувам за бивш, но не и ако имам нов приятел.Когато съм с някой - и аз и мислите ми и цялата ми същност сме само негови!
Щом още страдаш за бившия, значи още го обичаш...
Само защото някой е престанал да ти липсва, не означава, че си спрял да го обичаш. Просто си свикнал него да го няма ...
+1Първоначално написано от marichela
![]()
Do you know what is loneliness, among so much people?
Не ми се е случвало и се надявам да не ми се случи..
А и както казаха преди мен:
Щом още мислиш за бившия,значи още го обичаш..А това означава,че новия всъщност е "заместител"![]()
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
не ми се е случвало точно същото, но спред мен само с време и с желание ще забравиш бившия. радвай се на новия.
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Първоначално написано от SmilezZz
миналото е минало, не е важно...
никога не гледам в миналото
имам си страхотен приятел и бившия ми не ме интересува..![]()
I don`t care .. ;] ..
Taka cu eПървоначално написано от marichela
![]()
аман само не го казвайте на сегашния си
ОДИН!!!
Не ги слушай тея,дето говорят,че това означава,че обичаш бившия си.Това е напълно нормално и аз минавам през това,но вече не е толкова често.Просто се опитай да игнорираш мислите и всичко ще е наред.Концентрирай се върху сегашния си приятел.
не -миналото си е минало,за да остане там някъде в небитието...пък и наистана колкото и преди да съм отричала и да не съм вярвала чувствата могат да бъдат контролирани![]()
Ааа, не бившият.Никога не ви липсва бившият.
Липсва ви сянката му, това, което сте запомнили от връзката и отношенията ви.И тук малко психология - човешкият мозък има свойството да забравя или омаловажава миналите нещастия или лоши черти на другите, но не така стоят нещата с приятнитеЕто защо имаш това усещане... ако се съберете отново, може и да изпитваш еуфория в началото, но знай, че така ще затвориш омагьосан кръг около себе си и ще започнете да въртите алъш-вериш с една и съща енергия, без свежи елементи, което води най-малко до потиснатост
![]()
all day... all night... what the fuck?!
^ Много точно! Сама си си го идеализирала и си спомняш само някакви моменти сигурно много хубави...жалко, че истината е друга. Това което е било в самото начало, никога не се повтаря. И съвсем няма да е така в настоящето, най-много да изгубиш и човека до теб, след което да си блъскаш главата.
еми слу4вало се е,просто се опитвам да гледам напред,а не да мисля за миналото
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
много хубаво изказване!Първоначално написано от ScarletBite