- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- много го харесвам,но...
Знам сигурно има безброй милиони такива теми,но съм нова,туко-що си направих регистрация и не ми е оставало време да разглеждам за такава тема.Въпроса е такъв: аз съм на 14-той на 17-18,но не учи в моето даскало.Виждам го всеки ден:следобедна смяна съм;преди училище,след училище,даже и по време на училище,а да не говорим за съботите и неделите.виждала съм го да играе футбол през почивните дни с негови фр и сме се гледали ( даже веднъж той се съблече само по шорти),тяхната топка няколко пъти идваше при мен и моите приятелки и разбира се тъй като те не могат да ритат и не искат да се излагат,аз трябваше да им я подавам(не,че бях много точна
)и въпросното момче я очакваше от мен.Така няколко пъти.Сега петъка който мина след даскало само се гледахме(по едно време се опита да се направи на много важен-може би да ме впечатли-нз),аз бях права до една пейка с останалите съученици,а той беше с един негов фр на една пейка разстояние от мен(пейката която ни делеше беше заета и веднага щом се освободи те седнаха на нея) и се гледахме.Та въпроса ми е според Вас той дали изпитва някакви симпатии към мен?Как мислите?
П.С.-Благодаря за отделеното време за четене![]()
не се познаваме официално![]()
не знам. заговори го за нещо тъпо.
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
ми срам ме е![]()
една ме гледа изпитва ли нещо към мен според теб?Първоначално написано от zapalenata
срам не срам трябва
ОДИН!!!
ясно ми е,но как![]()
е от кво? като му подаваш топката следващия път, вметни и някой базик. трябва да почнете да общувате, тогава ще разбереш дали те харесва.Първоначално написано от zapalenata
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
ако има друг пътдруги мнения
![]()
Ами аз откаде да знам ти си тази която усеща и няма смисъл да седите и да се гледатепо-добре върви и го заговори
. Какво те е срам човек като човек нито яде нито нищо.
Живей за удоволствието защото си направен от него.
май не ми схващаш мисълта. няма значение дали на мач или по друго време ще му кажеш нещо, въпроса е да го направиш.
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
а ако той ме отреже смисъл както ти казваш докато му връщам топката и нали му кажа нещо и той отбърне с недоволство или нещо от отоя сорт как ще се върна на мястото си,как ще го погледна вече,ще ме хване адски срам![]()
гарантирам ти, че няма да реагира така. най- вероятно ще отвърне с друг базик или ще се засмее, особено пък ако си му симпатична. тогава той сам ще почне да те заговаря. трябва просто да направиш първата крачка. действай смело. замисли се- реално няма какво да губиш, може само да спечелиш.Първоначално написано от zapalenata
![]()
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Глупости какво ще те е срам, отиваш сядаш си и продължаваш да си говриш се едно не се е случило нищо.
Живей за удоволствието защото си направен от него.
сигурна ли си![]()
110%. просто няма причина да реагира по начина, който описа. действай при първия удобен момент! и гледай да изглеждаш възможно най- добре винаги, когато го срещаш. това винаги помагаПървоначално написано от zapalenata
- не само за да те хареса момчето, а и, по- важното, за собствено самочувствие.
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
опитвам се,а и мисля,че той това го е забелязал,но честно да ти кажа мисля че има някакво дори и малко да е то привличане,но просто незнам защо много ма адски много ме е срам,а и когато съм в негово присъствие ми става незнам как да го опиша неловко,опитвам се да се държа така сякаш той да ме забележи![]()
дръж се спокойно, не трябва той да усеща, че се притесняваш от него. просто се опитай да се наслаждаваш на цялата ситуация. а след време ще ти е даже смешно защо толкова много ти е пукало. :Д
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
опитвам се,но незнам дали го забелязва,но казвам ти погледите са налице![]()
а мислиш ли,че след като нали направя номера с топката,той ще ме заговаря и такива неща![]()
а други мнения...
Магаре срам има лиПървоначално написано от zapalenata
![]()
шегувам се :P Еми незнам ... заговори го :P
ок ще му направя някаква футболна шега,но каква,кво да му кажа![]()
Отиди, заговори го и това е.Не можем да знаем дали има чувства към теб, нито пък ти, след като не сте разменили и дума.Гледай нещата да имат развитие.![]()
а какво да му кажааада отида и да му кажа здравей аз съм еди коя си на еди колко си съм,не ми се връзва
![]()