.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 70

много го харесвам,но...

Знам сигурно има безброй милиони такива теми,но съм нова,туко-що си направих регистрация и не ми е оставало време да разглеждам за такава тема.Въпроса е такъв: аз съм на 14-той на 17-18,но не учи в моето даскало.Виждам го всеки ден:следобедна смяна съм;преди училище,след училище,даже и по време на училище,а да не говорим за съботите и неделите.виждала съм го да играе футбол през почивните дни с негови фр и сме се гледали ( даже веднъж той се съблече само по шорти ),тяхната топка няколко пъти идваше при мен и моите приятелки и разбира се тъй като те не могат да ритат и не искат да се излагат,аз трябваше да им я подавам(не,че бях много точна )и въпросното момче я очакваше от мен.Така няколко пъти.Сега петъка който мина след даскало само се гледахме(по едно време се опита да се направи на много важен-може би да ме впечатли-нз),аз бях права до една пейка с останалите съученици,а той беше с един негов фр на една пейка разстояние от мен(пейката която ни делеше беше заета и веднага щом се освободи те седнаха на нея) и се гледахме.Та въпроса ми е според Вас той дали изпитва някакви симпатии към мен?Как мислите?

П.С.-Благодаря за отделеното време за четене

не се познаваме официално

Мега фен
    не знам. заговори го за нещо тъпо.
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

ми срам ме е

Мега фен Аватара на darkPaladin
    Град
    планета на маймуните
    Цитирай Първоначално написано от zapalenata
    ми срам ме е
    една ме гледа изпитва ли нещо към мен според теб?

срам не срам трябва
    ОДИН!!!

ясно ми е,но как

Мега фен
    ми срам ме е
    е от кво? като му подаваш топката следващия път, вметни и някой базик. трябва да почнете да общувате, тогава ще разбереш дали те харесва.
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

ако има друг път други мнения

Град
    ChujdeneCiqq (*)
    Ами аз откаде да знам ти си тази която усеща и няма смисъл да седите и да се гледате по-добре върви и го заговори . Какво те е срам човек като човек нито яде нито нищо.
    Живей за удоволствието защото си направен от него.

Мега фен
    май не ми схващаш мисълта. няма значение дали на мач или по друго време ще му кажеш нещо, въпроса е да го направиш.

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

а ако той ме отреже смисъл както ти казваш докато му връщам топката и нали му кажа нещо и той отбърне с недоволство или нещо от отоя сорт как ще се върна на мястото си,как ще го погледна вече,ще ме хване адски срам

Мега фен
    а ако той ме отреже смисъл както ти казваш докато му връщам топката и нали му кажа нещо и той отбърне с недоволство или нещо от отоя сорт как ще се върна на мястото си,как ще го погледна вече,ще ме хване адски срам
    гарантирам ти, че няма да реагира така. най- вероятно ще отвърне с друг базик или ще се засмее, особено пък ако си му симпатична. тогава той сам ще почне да те заговаря. трябва просто да направиш първата крачка. действай смело. замисли се- реално няма какво да губиш, може само да спечелиш.

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Град
    ChujdeneCiqq (*)
    Глупости какво ще те е срам, отиваш сядаш си и продължаваш да си говриш се едно не се е случило нищо.
    Живей за удоволствието защото си направен от него.

сигурна ли си

Мега фен
    сигурна ли си
    110%. просто няма причина да реагира по начина, който описа. действай при първия удобен момент! и гледай да изглеждаш възможно най- добре винаги, когато го срещаш. това винаги помага - не само за да те хареса момчето, а и, по- важното, за собствено самочувствие.

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

опитвам се,а и мисля,че той това го е забелязал,но честно да ти кажа мисля че има някакво дори и малко да е то привличане,но просто незнам защо много ма адски много ме е срам,а и когато съм в негово присъствие ми става незнам как да го опиша неловко,опитвам се да се държа така сякаш той да ме забележи

Мега фен
    дръж се спокойно, не трябва той да усеща, че се притесняваш от него. просто се опитай да се наслаждаваш на цялата ситуация. а след време ще ти е даже смешно защо толкова много ти е пукало. :Д

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

опитвам се,но незнам дали го забелязва,но казвам ти погледите са налице

а мислиш ли,че след като нали направя номера с топката,той ще ме заговаря и такива неща

а други мнения...

Повече от фен Аватара на didenceeto
    ми срам ме е
    Магаре срам има ли

шегувам се :P Еми незнам ... заговори го :P

ок ще му направя някаква футболна шега,но каква,кво да му кажа

Отиди, заговори го и това е.Не можем да знаем дали има чувства към теб, нито пък ти, след като не сте разменили и дума.Гледай нещата да имат развитие.

а какво да му кажааа да отида и да му кажа здравей аз съм еди коя си на еди колко си съм,не ми се връзва

Повече от фен Аватара на didenceeto
    Ами измисли нещо :P

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си