Знам сигурно има безброй милиони такива теми,но съм нова,туко-що си направих регистрация и не ми е оставало време да разглеждам за такава тема.Въпроса е такъв: аз съм на 14-той на 17-18,но не учи в моето даскало.Виждам го всеки ден:следобедна смяна съм;преди училище,след училище,даже и по време на училище,а да не говорим за съботите и неделите.виждала съм го да играе футбол през почивните дни с негови фр и сме се гледали ( даже веднъж той се съблече само по шорти ),тяхната топка няколко пъти идваше при мен и моите приятелки и разбира се тъй като те не могат да ритат и не искат да се излагат,аз трябваше да им я подавам(не,че бях много точна )и въпросното момче я очакваше от мен.Така няколко пъти.Сега петъка който мина след даскало само се гледахме(по едно време се опита да се направи на много важен-може би да ме впечатли-нз),аз бях права до една пейка с останалите съученици,а той беше с един негов фр на една пейка разстояние от мен(пейката която ни делеше беше заета и веднага щом се освободи те седнаха на нея) и се гледахме.Та въпроса ми е според Вас той дали изпитва някакви симпатии към мен?Как мислите?

П.С.-Благодаря за отделеното време за четене