- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- много го харесвам,но...
ако имате някой общ приятел/ка да ви запознае ина4е аз мисля,че има симпатии към теб,но ако ти не предприемеш нещо,ще си останете с гледането![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Щом до сега не те е заговорил, значи може би и него го е срам до някаква степен . . Направи се на по смела и го заговори, не знам това ти ще го измислиш . .. . И не се притеснявай няма да те ухапе . .
![]()
.. Бубо, бубо да не стане грубо ? .. Бубаа лази да не те прегазии !? [ musicc ]
да но незнам притеснена ли съм какво но нищо не мога да измислядайте някакви идеи-той доколкото разбрахте обича футбола
някаква шегичка...![]()
Първоначално написано от darkPaladin
надали.
задник съм
"Revenge is a dish, best served with my dick."
значи казвате да го заговоря-ок срама ше го преодолея,обаче кво да му кажа-аз съм сигурна,че няма да измисля и затова Ви моля за помощ...
като за на4ало здравейПървоначално написано от zapalenata
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
викай:
абе селски сакиш ли ти праим частен олл инклузив
задник съм
"Revenge is a dish, best served with my dick."
Аз венъж на басейн така си харесах един батко, и се гледахме с него доста време. Той играеше във водата с една топка с едни други момчета..няколко пъти топката идваше при мен и аз трябваше да му я подавам.. Накрая за малко да ми разбият носа, почна да ми се извинява, аз се ухилих, върнах топката и му казах, че топката ме е харесала все при мене идва, хаха.. нещо подобно, не помня точните думи... после се заприказвахме ии така..
Измисли нещо, дори да не е свързано с футбола..
"топката ме е харесала все при мене идва"-мисля,ше това става,но все пак ако някой има друга идея или подобна случка да разкаже как е заговорил въпросното момче или момиче...
М сега се сетих.. може, ако ситуацията е с топката, като дойде пак при тебе, да питаш и ти ли играеш. Бъзикни се, кажи, че не ставаш за гол майстор.. някви такиваквото ти роди мозъка на момента..
Прозвуча ми като онази реклама "А аз крада всеки ден"Виждам го всеки ден:следобедна смяна съм;преди училище,след училище,даже и по време на училище,а да не говорим за съботите и неделите.![]()
Първоначално написано от Rebus
![]()
![]()
![]()
+1 Примерно аз си скрих батерията на телефона и питах колко е часътПървоначално написано от sladur4etyYy
![]()
![]()
Например аз си харесвам едно момче с което сме заедно само часовете по фвс, т.е. класовете ни са заедно в петък в часа за фвс, и една приятелка ми каза да се блъсна без да искам в него и да почна да говора и да вида какво ще стане. Така, леко се блъснах в него и почнах да му се извинявам започнах да му говоря, че ще ни изпитват и, че съм разсеяна и затова се блъснах, момчето ми се усмихна и ми каза, че няма нищо каза ми името си и се запознахме и снощи ме намери в скайпа и така... много възможности можеш да измислиш. Шегувай се и подхвърляй някоя приказка. На какви др места го срещаш?
Живей за удоволствието защото си направен от него.
Първоначално написано от Pa3yMeH
![]()
![]()
![]()
Умният човек не казва и половината от това, което знае докато глупавия не разбира и половината от това, което казва.
* http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=398724 *
Ами.. ако те е срам намери му скайпа и.. се запознайте там,въпреки ,че ще е по добре да го направиш на живо.. все ще се отвори някваква възможност..![]()
ами аз ако видя някакви момичета просто така да си седят с 2-3 години по-малки щях да си помисля ,че биха ме харесали само защото съм батко...
![]()
![]()
![]()
Не,не,не кажи ми,че лъжеш за годините си![]()
![]()
![]()
Аз се радвах на подобни неща и обяснявах по подобен начин,когато бях на почти 12 години ...![]()
![]()
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
само в даскало съм го виждалаПървоначално написано от me4o0
![]()
3oPuTy, и на мен първата ми реакция беше такава, ама пък от друга страна при някои по-късно се проявяват тея трепети.![]()
Иначе, авторке, спри да се панираш. Нищо особено няма да ти се случи, като(ако) го заговориш.Момчето навярно ще ти се радва, че си събрала смелост, така че спри да мислиш за едно и също, ми изгони бръмбарите от тая глава и отиди си пиши домашното, че да си уплътниш времето.
![]()
ок ще се опитам да преодолея страха си и притеснението и ще го заговроря-ще ви пиша ако стане нещо.а и днес съм имала имен ден![]()
![]()
Другият път докато играе футбол, не само му подай топката ами и се запознай с него. Не е кой знае какво, отиваш подаваш му топката и му казваш" "Това е добър повод да се запознаем, аз съм ..."![]()
Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!
ок,но скоро не съм го виждала и...мъчно ми е...като го видя ще се опитам да го заговоря![]()