.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 70
    Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    ако имате някой общ приятел/ка да ви запознае ина4е аз мисля,че има симпатии към теб,но ако ти не предприемеш нещо,ще си останете с гледането
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Щом до сега не те е заговорил, значи може би и него го е срам до някаква степен . . Направи се на по смела и го заговори, не знам това ти ще го измислиш . . . . И не се притеснявай няма да те ухапе . .
    .. Бубо, бубо да не стане грубо ? .. Бубаа лази да не те прегазии !? [ musicc ]

да но незнам притеснена ли съм какво но нищо не мога да измисля дайте някакви идеи-той доколкото разбрахте обича футбола

някаква шегичка...

Повече от фен Аватара на pentxayc
    Град
    между две женски бедра ;>
    Цитирай Първоначално написано от darkPaladin
    Цитирай Първоначално написано от zapalenata
    ми срам ме е
    една ме гледа изпитва ли нещо към мен според теб?

срам не срам трябва

надали.
    задник съм

"Revenge is a dish, best served with my dick."

значи казвате да го заговоря-ок срама ше го преодолея,обаче кво да му кажа-аз съм сигурна,че няма да измисля и затова Ви моля за помощ...

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Цитирай Първоначално написано от zapalenata
    значи казвате да го заговоря-ок срама ше го преодолея,обаче кво да му кажа-аз съм сигурна,че няма да измисля и затова Ви моля за помощ...
    като за на4ало здравей
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Повече от фен Аватара на pentxayc
    Град
    между две женски бедра ;>
    викай:
    абе селски сакиш ли ти праим частен олл инклузив
    задник съм

"Revenge is a dish, best served with my dick."

Супер фен Аватара на djipsito
    Аз венъж на басейн така си харесах един батко, и се гледахме с него доста време. Той играеше във водата с една топка с едни други момчета..няколко пъти топката идваше при мен и аз трябваше да му я подавам.. Накрая за малко да ми разбият носа , почна да ми се извинява, аз се ухилих, върнах топката и му казах, че топката ме е харесала все при мене идва, хаха.. нещо подобно, не помня точните думи... после се заприказвахме ии така..
    Измисли нещо, дори да не е свързано с футбола..

"топката ме е харесала все при мене идва"-мисля,ше това става,но все пак ако някой има друга идея или подобна случка да разкаже как е заговорил въпросното момче или момиче...

М сега се сетих.. може, ако ситуацията е с топката, като дойде пак при тебе, да питаш и ти ли играеш. Бъзикни се, кажи, че не ставаш за гол майстор.. някви такива квото ти роди мозъка на момента..

Виждам го всеки ден:следобедна смяна съм;преди училище,след училище,даже и по време на училище,а да не говорим за съботите и неделите.
    Прозвуча ми като онази реклама "А аз крада всеки ден"

Цитирай Първоначално написано от Rebus
    Виждам го всеки ден:следобедна смяна съм;преди училище,след училище,даже и по време на училище,а да не говорим за съботите и неделите.
    Прозвуча ми като онази реклама "А аз крада всеки ден"

Голям фен Аватара на Pa3yMeH
    Град
    Varna
    Цитирай Първоначално написано от sladur4etyYy
    не знам. заговори го за нещо тъпо.
    +1 Примерно аз си скрих батерията на телефона и питах колко е часът

Град
    ChujdeneCiqq (*)
    Например аз си харесвам едно момче с което сме заедно само часовете по фвс, т.е. класовете ни са заедно в петък в часа за фвс, и една приятелка ми каза да се блъсна без да искам в него и да почна да говора и да вида какво ще стане. Така, леко се блъснах в него и почнах да му се извинявам започнах да му говоря, че ще ни изпитват и, че съм разсеяна и затова се блъснах, момчето ми се усмихна и ми каза, че няма нищо каза ми името си и се запознахме и снощи ме намери в скайпа и така... много възможности можеш да измислиш. Шегувай се и подхвърляй някоя приказка. На какви др места го срещаш?
    Живей за удоволствието защото си направен от него.

Цитирай Първоначално написано от Pa3yMeH
    Цитирай Първоначално написано от sladur4etyYy
    не знам. заговори го за нещо тъпо.
    +1 Примерно аз си скрих батерията на телефона и питах колко е часът
    Умният човек не казва и половината от това, което знае докато глупавия не разбира и половината от това, което казва.
    * http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=398724 *

Ами.. ако те е срам намери му скайпа и.. се запознайте там,въпреки ,че ще е по добре да го направиш на живо.. все ще се отвори някваква възможност..

Голям фен Аватара на asp1r1n94
    Град
    София
    ами аз ако видя някакви момичета просто така да си седят с 2-3 години по-малки щях да си помисля ,че биха ме харесали само защото съм батко...

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)

Не,не,не кажи ми,че лъжеш за годините си
    Аз се радвах на подобни неща и обяснявах по подобен начин,когато бях на почти 12 години ...
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Цитирай Първоначално написано от me4o0
    Например аз си харесвам едно момче с което сме заедно само часовете по фвс, т.е. класовете ни са заедно в петък в часа за фвс, и една приятелка ми каза да се блъсна без да искам в него и да почна да говора и да вида какво ще стане. Така, леко се блъснах в него и почнах да му се извинявам започнах да му говоря, че ще ни изпитват и, че съм разсеяна и затова се блъснах, момчето ми се усмихна и ми каза, че няма нищо каза ми името си и се запознахме и снощи ме намери в скайпа и така... много възможности можеш да измислиш. Шегувай се и подхвърляй някоя приказка. На какви др места го срещаш?
    само в даскало съм го виждала

3oPuTy, и на мен първата ми реакция беше такава, ама пък от друга страна при някои по-късно се проявяват тея трепети.

Иначе, авторке, спри да се панираш. Нищо особено няма да ти се случи, като(ако) го заговориш. Момчето навярно ще ти се радва, че си събрала смелост, така че спри да мислиш за едно и също, ми изгони бръмбарите от тая глава и отиди си пиши домашното, че да си уплътниш времето.

ок ще се опитам да преодолея страха си и притеснението и ще го заговроря-ще ви пиша ако стане нещо.а и днес съм имала имен ден

Супер фен Аватара на Take_That
    Град
    Сливен/София
    Другият път докато играе футбол, не само му подай топката ами и се запознай с него. Не е кой знае какво, отиваш подаваш му топката и му казваш" "Това е добър повод да се запознаем, аз съм ..."
    Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!

Разкажи после как е минало.. ако искаш ;р

ок,но скоро не съм го виждала и...мъчно ми е...като го видя ще се опитам да го заговоря

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си