- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- много го харесвам,но...
Еми явно има някакви чуства,щом те гледа,впечатлява и т.н.Пробвай се все пак![]()
мерси за подкрепатаПървоначално написано от raliichkaa
и днес не го видях,ще Ви пиша веднага щом го видя и ако нещо се е случило...
Ама задължително го заговори! Срам не срам, ако искаш нещо да се получи не става само с гледане![]()
Животът е адът описан в Библията!
Кажи му: аре да пребием червените говеда. в кърпа вързан ти еПървоначално написано от zapalenata
(ако не е ЦСКА-р)
Първоначално написано от Marky
![]()
![]()
aa добре това ме изкефи
![]()
![]()
днес го видях но само за малко и не ми се отдаде възможност да го заговоря...
днес го видях,обаче беше с приятелите си и адски много ме хвана срами не можах да го заговоря.Утре може да ритат в даскалото и ако е там ще се опитам ако пак не ме хване срам незнам какво ще правя вече...
![]()
трябва да побърза6 и по-смело,той няма да те ухапеПървоначално написано от zapalenata
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
ми ако утре го видя ще се опитам...но нищо не гараПървоначално написано от soul1199
ми ако утре го видя ще се опитам...но нищо не гарантирам може в последния момент да ме хване голям срам и да не успеяПървоначално написано от soul1199
![]()
и аз съм имала такива моменти,накрая ме хваща срам и т.н.,даже няколко пъти се връщах да не отида при даденото мом4е,но вдишах издишах и викам едно две три и айде при него и се запознахме,скайпове а у,така 4е нищо не губиш,като опиташПървоначално написано от zapalenata
![]()
да,но нз просто ще се стъписам от него иии..днес само се гледахме ма постоянно.Аз само да погледна и неговия поглед в мен, и там нещо той май отиде до тоалетна и само влиза в даскалото и по пътя ме гледашеПървоначално написано от soul1199
ма казвам ти много ще ме е срам,та аз дори нз кво да му кажа...
![]()
еми просто здравей му кажиПървоначално написано от zapalenata
Не го познавам и затова не мога да ти дам точния отговор..
Но възможно е да има някакви симпатии към тебе..Но все пак само ти можеш да разбереш това..
Започвай да общуваш с него..Кажи му здрасти и си намерете обща тема за разговор..Няма НИЩО срамно в това - отпусни се и това е..
Успех![]()
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
|Първоначално написано от SmilezZz
мерси много-обещавам ще се опитам и всеки ден независимо какво е станало ще пиша в темата![]()
по-добре си води дневник.![]()
то поне да имаше някакво развитие, ебати. 50 поста уж различни, пък все едно и също "видях го, гледахме се, нищо не направих". Еми, щом нямаш кураж да се запознаеш, щом и момъка не прави първата крачка, значи и двамата нИ вЪ бивЪ. играйте си с куклите и количките, не ви е дошло явно още времето за гаЖета.
попитай го дали може да ти даде някой частен урок по футбол![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
И аз бях такаа.. Отидох при една приятелка и тя писа по skypa на една от неговия класс ии от там му научих skypa ии така .. Успех :P
weche dadoxx wsicho za da buda s tebb tii predadee meee .. ;]
Ами.............. ЛОЛ, щом другите не те заглеждат така.. сама си прави изводите![]()
Who's next!
Какво толкова се притесняваш.. той сиг се притеснява повече и от тебе и се чуди как да те заговори,кво да ти каже.. идея: навий приятелките си и направо предложете на момчетата да играете със тях футбол.. нищо че неможе да ритате и незнаете правилата, ще е още по забавно и за вас и за тях.. а и по време на игра се разчупва ледатака и ще можете да се запознаете..
В живота можеш да вярваш само на себе си и то не винаги.
" Може ли химикал за малко? "
" Откъде ти е това, симпатично е. "
" Май те познавам от някъде. Запознавали ли сме се преди време ? Не. Е,аз съм ... "
Начини бол. Въпроса е дали ти стиска.![]()
Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!