.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 70 от общо 70
    Еми явно има някакви чуства,щом те гледа,впечатлява и т.н.Пробвай се все пак

Цитирай Първоначално написано от raliichkaa
    Еми явно има някакви чуства,щом те гледа,впечатлява и т.н.Пробвай се все пак
    мерси за подкрепата и днес не го видях,ще Ви пиша веднага щом го видя и ако нещо се е случило...

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Ама задължително го заговори! Срам не срам, ако искаш нещо да се получи не става само с гледане

Животът е адът описан в Библията!

Цитирай Първоначално написано от zapalenata
    ок ще му направя някаква футболна шега,но каква,кво да му кажа
    Кажи му: аре да пребием червените говеда. в кърпа вързан ти е (ако не е ЦСКА-р)

Цитирай Първоначално написано от Marky
    ок ще му направя някаква футболна шега,но каква,кво да му кажа
    Кажи му: аре да пребием червените говеда. в кърпа вързан ти е (ако не е ЦСКА-р)
    aa добре това ме изкефи днес го видях но само за малко и не ми се отдаде възможност да го заговоря...

днес го видях,обаче беше с приятелите си и адски много ме хвана срам и не можах да го заговоря.Утре може да ритат в даскалото и ако е там ще се опитам ако пак не ме хване срам незнам какво ще правя вече...

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    днес го видях,обаче беше с приятелите си и адски много ме хвана срам и не можах да го заговоря.Утре може да ритат в даскалото и ако е там ще се опитам ако пак не ме хване срам незнам какво ще правя вече...
    трябва да побърза6 и по-смело,той няма да те ухапе
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Цитирай Първоначално написано от soul1199
    ми ако утре го видя ще се опитам...но нищо не гара

ми ако утре го видя ще се опитам...но нищо не гарантирам може в последния момент да ме хване голям срам и да не успея

Град
    аda,pri teb...
    ми ако утре го видя ще се опитам...но нищо не гарантирам може в последния момент да ме хване голям срам и да не успея
    и аз съм имала такива моменти,накрая ме хваща срам и т.н.,даже няколко пъти се връщах да не отида при даденото мом4е,но вдишах издишах и викам едно две три и айде при него и се запознахме,скайпове а у,така 4е нищо не губиш,като опиташ

и аз съм имала такива моменти,накрая ме хваща срам и т.н.,даже няколко пъти се връщах да не отида при даденото мом4е,но вдишах издишах и викам едно две три и айде при него и се запознахме,скайпове а у,така 4е нищо не губиш,като опиташ
    да,но нз просто ще се стъписам от него иии..днес само се гледахме ма постоянно.Аз само да погледна и неговия поглед в мен, и там нещо той май отиде до тоалетна и само влиза в даскалото и по пътя ме гледаше ма казвам ти много ще ме е срам,та аз дори нз кво да му кажа...

Град
    аda,pri teb...
    да,но нз просто ще се стъписам от него иии..днес само се гледахме ма постоянно.Аз само да погледна и неговия поглед в мен, и там нещо той май отиде до тоалетна и само влиза в даскалото и по пътя ме гледаше ма казвам ти много ще ме е срам,та аз дори нз кво да му кажа...
    еми просто здравей му кажи

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Не го познавам и затова не мога да ти дам точния отговор..
    Но възможно е да има някакви симпатии към тебе..Но все пак само ти можеш да разбереш това..
    Започвай да общуваш с него..Кажи му здрасти и си намерете обща тема за разговор..Няма НИЩО срамно в това - отпусни се и това е..
    Успех
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Цитирай Първоначално написано от SmilezZz
    Не го познавам и затова не мога да ти дам точния отговор..
    Но възможно е да има някакви симпатии към тебе..Но все пак само ти можеш да разбереш това..
    Започвай да общуваш с него..Кажи му здрасти и си намерете обща тема за разговор..Няма НИЩО срамно в това - отпусни се и това е..
    Успех
    |
    мерси много-обещавам ще се опитам и всеки ден независимо какво е станало ще пиша в темата

по-добре си води дневник.
    то поне да имаше някакво развитие, ебати. 50 поста уж различни, пък все едно и също "видях го, гледахме се, нищо не направих". Еми, щом нямаш кураж да се запознаеш, щом и момъка не прави първата крачка, значи и двамата нИ вЪ бивЪ. играйте си с куклите и количките, не ви е дошло явно още времето за гаЖета.

Мега фен Аватара на awerw
    Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    попитай го дали може да ти даде някой частен урок по футбол
    sapphire5

lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?
    miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

И аз бях такаа .. Отидох при една приятелка и тя писа по skypa на една от неговия класс ии от там му научих skypa ии така .. Успех :P
    weche dadoxx wsicho za da buda s tebb tii predadee meee .. ;]

Град
    във филма ..
    Ами.............. ЛОЛ, щом другите не те заглеждат така.. сама си прави изводите

Who's next!

Какво толкова се притесняваш.. той сиг се притеснява повече и от тебе и се чуди как да те заговори,кво да ти каже.. идея: навий приятелките си и направо предложете на момчетата да играете със тях футбол.. нищо че неможе да ритате и незнаете правилата, ще е още по забавно и за вас и за тях.. а и по време на игра се разчупва леда така и ще можете да се запознаете..
    В живота можеш да вярваш само на себе си и то не винаги.

Супер фен Аватара на DarknessAngel
    Град
    Шумен
    " Може ли химикал за малко? "
    " Откъде ти е това, симпатично е. "
    " Май те познавам от някъде. Запознавали ли сме се преди време ? Не. Е,аз съм ... "
    Начини бол. Въпроса е дали ти стиска.

Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си