- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Лека диета.
Здрайвейте, значи иска ми се да сваля малко мазно от корема и паласките чрез бягане придружено от лека диета. Може ли да ми кажете най-вредните храни от които да се въздържам не искам да се вманиачавам защото не съм толкова зле просто ако може някой да назове Топ5 най-вредни храни от които се получават мазнини по корема и паласките.
Избягвай сладко, тестено, газирано и пържено.
Движи се колкото можеш повече.
Ако искаш мога и примерно меню да ти дам, макар че в нета има колкото искаш.![]()
Mи ето ти най вредните храни:
1-майонеза
2- мазни храни, също и чипсове снаксове и пакетирани храни и пържени храни
3- сладко, вафли, захарни изделия
4- тестено
5 - храни с високо съдържание на въглехидрати-ориз, картофи, боб, леща.
Ми тва са![]()
ТОП 10 НА НАЙ-ВРЕДНИТЕ ХРАНИ В БЪЛГАРИЯ
Кренвирши – ужасно вредни. Няма кремвирши от месо. Това е сбирток от най-гнусните остатъци, които не е ясно дали имат и 1% месо. Бавна отрова за организма.
Майонеза – френския специалитет е хубав, когато е домашно приготвен във френския прованс. И понеже у нас няма такъв по-добре не я яжтe. По същия начин по който мазно се маже отгоре на филията ви, се намазва и от вътрешната страна на тялото ви.
Безалкохолни напитки – особено вредни са всички газирани безалкохолни напитки. Най-много излишни килограми и различни гастрити, колити се причиняват от тяхната употреба. Изхвърлете ги от менюто си.
Бяла захар – бялата захар е най-краткия път за качване на килограми. Най-дълголетния народ на света – японците почти не използват бяла захар. Използвайте заместители.
Чипс – чипсът е калорийна бомба, която не носи на организма нищо друго освен вредности. Затлъстяване е неговото отроче.
Сланина/свинска мас – знаете с какво се храни свинята. Свинското по принцип е тежко месо и не носи нищо на организма. Правете си сметка какво е във вид на мас, сланина и тлъстини. Организмът на един млад човек, до 20 години може да се бори със тлъстините, но след тази възраст това са тонове холестерол, запушени артерии и затлъстяване.
Маргарин – изкуствено масло, което е с оцветители. Нищо изкуствено не е добро.
Пастет – смляни остатъци от кланицата, сланини, кожи, кокали и т.н. Всичко това подобаващо оцветено. В момента в който влезе в организма започва да вреди.
Кетчуп и горчица – чиста проба химикали. Сто пъти по-добре си намажете филията с доматена салца от градината на баба ви. Останалото е химия.
Шпеков салам – прави се от сланина и месни остатъци. Много вреден
това го намепих в нета
ако искаш да отслабнеш без след това да надебелееш по-добре започни да се храниш здравословно придружен със спортуване (това помага) но след като достигнеш желаните кг. НЕ ЗАПОЧВАЙ да се храниш като прасе защото няма да има никакъв ефект
`only God can judge me!
всички храни,които съчетават големи количества въглехидрати и мазнини са към най-вредните
също пърженото и захарните изделия
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
http://zdravoslovennachinnazhivot.ho...5%D0%BC%D0%B0/ виж този сайт..има мнооого информация не само тук,но и в цялата мрежа.Според мен е най-добре да избягваш пърженото,хляба(като трябва да знаеш,че той не е толкова вреден.Просто от тестените изделия се пълнее,ако се консумират в огромни количества.Но ако хапваш нормално,едва ли ще е проблем).Препоръчвам ти да не пиеш газирани напитки,защото съм чула,че се подува корема пък и съм чела,че в самите безалкохолни се пъхат всякакви боклуци и оцветители и т.н. Друго,от което може да се въздържаш са сладките изделия и тези,които съдържат изкуствена захар.Спортуваш,така че е хубаво да не спазваш нещо твърде строго,за да имаш достатъчно енергия.Алкохолът - дори в минимални количества пречи на усвояването на витамините и останалите полезни за организма хранителни вещества. Освен това той съдържа и много калории.
'' Как искам да живея в един различен свят. Не,не ми казвай,че греша! Не ме дърпай назад! Моят път не е твоят, нека сама да вървя! Нека с риск да пропадна, поне за миг да полетя! ''
Боже, от поста на sian4eto се отвратих направо!!Днес ядох пастет и като прочетох -просто съжалих.А кренвирши колко обичам, а сегаа...Лелее ужас.Спирам ги!!!!!
Другото и без това съм го спряла и се чувствам по-добре.Съгласна съм с другите мнения - спазвай ги и определено ще имаш ефект.![]()
Big or small, lies are lies!
пробвай с диетата на Боряна гарантирам че има резултати![]()
![]()
Първоначално написано от sLaDkagRe6ka
Страхотна диета,няма що - Тоест ГЛАДУВАНЕ !
Според мен тази диета въобще не е полезна,2 кисели млека за 1 ден,товае мъка за организма !!!!!![]()
90 дневната
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Ти май.. не си много наясно с нещата. (Исках да кажа, 4е си тъпа, но рекох, 4е ще е прекалено грубо.)Първоначално написано от foreverr
Ориз, картофи, боб, леща... ?! Та това са едни от най-полезните неща. Въглехидратите са НУЖНИ за тялото, те са храна за мозъка.
Това, 4е ти си анорекси4ка и ядеш по една ябълка на ден, си е твой проблем.
Не яж всички тея вредни храни,който sian4eto е написала,наблегни на зеленчуци,плодове и т.н. и ще имаш ефект![]()
+Първоначално написано от PinkFloydSound
напрао земи изключи всичко и мини на космонавска храна![]()
фотосинтезата е на мода
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Първоначално написано от foreverr
![]()
боже,какво ядеш след като всичко е вредно според теб
![]()
Paint me a picture of eyes that never see
With flashes of lightning
that burn for only me
именноПървоначално написано от psych0
пък и помалко от забраненото не вреди![]()
![]()
Разделно хранене
И на мен ми е интересно защо реши , че ориза , картофите са вредни ?Първоначално написано от PinkFloydSound
![]()
Май сериозно си се вкара във " филма " .![]()
Все пак ме успокояваш , че има и по-зле от мен.![]()
To infinity and beyond.
ОРИЗА ВРЕДЕН????Първоначално написано от Infinity
![]()
И картофите?? Е, ако са пържени да, ама.....
Побъркали сте се....![]()
![]()
You laugh and the world laughs with you, you weep and you weep alone....
Не съм анорексичка, и не съм казала, че ориза, картофите и .. са вредни, а че съдържат въглехидрати и ако не ги ядем отслабваме по-бързо.Въглехидратите необходими за мозъка можем да намерим и в плодовете!!!Първоначално написано от PinkFloydSound
Ти си карай цял ден на плодове, "които доставят нужната енергия за мозъка ти", пък после се 4уди защо припадаш.Първоначално написано от foreverr
![]()
добре душа карай само на плодове-гарантирам ти място в болницатаПървоначално написано от foreverr
Ти луда ли си-понякога освен плодове трябва и друго да се яде
честно си анорексичка
замени всиииичко с плодове,ама има и вредни плодове-банан
изключи и него и си на фотосинтеза
Може да се яде всичко, стига да се комбинира правилно ... може да ядем дори и шоколад и пържено ... важното е да се яде през определени интервали и да не се смесват храни от различни групи ... например не може хляб с месо, хляб със сирене, месо с картофи, спагети със сирене ... може филия с шоколад или с масло ... месо със салатка от краставици и домати ...
След като сме яли плод трябва да мине половин час до следващото хранене
След правилно комбинирани храни, без месо - 3 часа
След правилно комбинирани храни с месо - 4 часа
При неправилно комбиниране на храни - 8 часа
С това хранене и много течности ще отслабнете мнооого и без да вредите на огранизма по никакъв начин
Другото нещо е до обяд да се ядат само плодове, но аз не го спазвам и резулати пак има![]()
Айде успех![]()