.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Тема: проблемм

проблемм

здравейте .. проблема ми е че снощи се целувах за първи път и си мислех че харесвам момчето защото си пишем от 3 седмици някъде .. и той ми предложи но като се замисля не го харесвам толкова а той ми подари подарък защото утре ще имам рожден ден и ще е много гадно да го отрежа и ако може да ми кажете какво да направя и ако бяхте на моето място какво бихте направили ..
    0бичаm gо по дяwолиtее ... [h]

Еми какво може да му кажеш . . ? Това, че не искаш да сте повече от приятели . . . . Много трудно
    .. Бубо, бубо да не стане грубо ? .. Бубаа лази да не те прегазии !? [ musicc ]

ами малко е трудно защото все пак се е пострал да ми купи подарък .. а да му казвам че не искам да ходим ..

Re: проблемм

Цитирай Първоначално написано от malibugirl
    здравейте .. проблема ми е че снощи се целувах за първи път и си мислех че харесвам момчето защото си пишем от 3 седмици някъде .. и той ми предложи но като се замисля не го харесвам толкова а той ми подари подарък защото утре ще имам рожден ден и ще е много гадно да го отрежа и ако може да ми кажете какво да направя и ако бяхте на моето място какво бихте направили ..
    Smile like you've never been hurt ! : ))

Fuck u for leaving me ...
    when I fucking needed u .

Нощем все още си мисля за теб..

ами малко е трудно защото все пак се е пострал да ми купи подарък .. а да му казвам че не искам да ходим ..
    Какво има общо подаръка, нали все пак ти е рожден ден, той не ти го подарява, че ще тръгнете . . . . Кажи му истината, не го лъжи, защото от лъжата е по-голяма болката . .

Цитирай Първоначално написано от givemereasontolive
    извод: мисли преди да вършиш нещо и да даваш напразни надежди на момчето....

ем прави стее ама .. просто не съм такъв човек и нз как ще му го кажа прекалено съм срамежливаа ..

Еми тогава прави каквото искаш . . Ходи с него без да имаш чувства. . много е приятно . .

по скоро е неприятно ще се опитам да направя нещо все пак мерси ..

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Еми щом не го харсваш - резачката и така.

Другото е куpвенска история.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Повече от фен Аватара на pentxayc
    Град
    между две женски бедра ;>

здравейте .. проблема ми е че снощи се целувах за първи път и си мислех че харесвам момчето защото си пишем от 3 седмици .
    задник съм

"Revenge is a dish, best served with my dick."

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    спореде мен и ти не занеш дали го харесваш,първо се изясни със себе си и тогава реши дали да си останете само приятели или нещо повече
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

мерси все пак но много съм объркана всички приятелки ми казват да отида утре при него в училище и да си поговорим но просто .. не мога да го направяя ще го избягвам и каквото стане .. :х

Голям фен Аватара на a1a2b3v
    Е кво ся тва, че ти е купил подарък означава, че трябва да му даваш празни надежди? По-добре давай направо или се хващай с него или режеш с голямата ножица. Иначе боли повече
    "Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
    Цитирай Първоначално написано от dPa3HuTeJl
    ходи прочети насам натам,малко житейски experience и тогава говори копеле мръсно!!!!

Супер фен Аватара на onestar
    Град
    На границата между живота и смъртта
    .. не мога да го направяя ще го избягвам и каквото стане .. :х
    А така, избягавай го. Това е най-достойното нещо, което можеш да направиш в случая.
    Тъкмо няма да се затормозяваш да му обясняваш, пък той човека нека си стои в невидение... няма лошо... на теб да ти е добре, нали така?

For you
    Skillet - Never Surrender
    I miss you...

"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

като гледам си някаде на 13-14 години... което ме води до извода че това са бебешки истории...първо това е подарък за рождения ти ден а не "сватбен подарък" така че кажи му просто и ясно че вчера просто си искала да опиташ как е да се целуваш или че си искала да си докажеш по този начин дали имаш чувства към него и си разбрала че всъщност нямаш и че с голяма радост можеш да го приемеш като твой приятел

наистина, първо се изясни със себе си...харесваш ли момчето или не...ако "да" знаеш какво да правиш...ако "не" просто му го кажи, не бягай, недей да му причиняваш такава болка, да стои в неведение и да те чака да си намериш по-добро оправдание от болезнената, но проста истина "Не те обичам".
    Просто действай, няма какво друго да направиш, успех

Оле боже.. 1 го харесваш ,после не.. алили майко.. Я си поговори с момчето изобщо не го дръж в невидениее ,щото на тебе може да ти е добре ама на него ще му е много гадно.. Другото дет е отностно подаръка..Кво значение има ,че ти го е подарилл налии имаш р.д.? По-добре си му кажи всичко колкото се може по-скоро ,щото послее кат разбере ,че си крила от него може и да те намрази..

..

ами казаха му по точно една приятелка те се познават и тя му е казала по скайп и той казал че се е усетил че не го харесвам и т.н.
    аз много не мисля че тя трябваше да го направи , но тя сама реши и нямаше какво да направя. Вече може да не пишеете реших си проблема .. :P

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си