- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Нова визия-нов човек-нов живот
...........
напарви това което на теб ти харесва ако искаш да си удължиш косата просто го направи![]()
`only God can judge me!
Имаш ниско самочуствие,защото прекалено много мислиш за това какво ще кажат другите..Ако мислиш,че ще се харесаш с дълга коса,направи си удължения,но ако си удължиш косата,само за да те харесват другите,самочуствието ти няма да порастне,даже ще стане и по-зле..
на същото мнение съм! въобще не трябва да те интересува какво ще кажат останалите ;]Първоначално написано от sian4eto
hc sex,hc drugs,hc noiz
that'z my fuckin choice!
hardcore is my way of life,
hardcore till the day I die!
не искам да го направязаради другите ,а просто ми е слабост това![]()
Знам,че по принцип не трябва да ти пука какво мисли една пачавра за тебе но така може да направи,че да те убиди пред всички и тогава става лошо![]()
какво толкова,просто не се впечатлявайПървоначално написано от seaeyes
ако наистина си уверен в себе си няма да те е грижа кой какво казва или мисли за теб,защото вътрешно ще знаеш,че си стойностен човек
а да те обидят публично не е много приятно,но ако го приемеш спокойно и с чувство за хумор,ситуацията ще се обърне в твоя полза
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
И аз не се харесвах..Започнах да си купувам нови дрехи, но понеже нямам много пари, а държа да имам качествени дрехи си купувам "мултифункционални", такива които могат да се носят в много комбинации. И понеже преди не се гримирах сега си слагам молив, спирала, понякога и очна линия..Просто започни с нещо малко ;]]
Щом го искаш направи го, то си е за тебе. Не за другите, за себе си живееш. Да не ти пука какво ще кажат другите.
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
направи това,което на теб ще ти харесва,и не се води по мненията на другите
поне на 2 месеца ми става така и какво правя аз
Правя си нова прическа копувам си нова дреха![]()
Шапкарю .....
Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?
тъй като и аз искам удължения и не ми се прави друга тема защото могат да я затворят,мога ли да попитам къде мога да намеря удължения в софия и горе-долу за колко?
![]()
в същото положение съм и аз ..
само дето нямаХ ниско самочувствие,ама вече тотално ми го стъпкаха ..
And you were strong,and I was not..
My illusion,my mistake..I was careless,I forgot..
I did
And now when all is done..There is nothing to say..
http://www.album.bg/mallsy_/