.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Как да постапя какво да направа ?

Емм

по думите ти-прекалено много и дишаш във врата,като малко кученце си,дай й малко свобода

Повече от фен Аватара на pentxayc
    Град
    между две женски бедра ;>

Re: Как да постапя какво да направа ?

Цитирай Първоначално написано от mandarincho0
    Емм искам с1вет какво да направа до преди няколко седмици всичко беше супер но не6то и стана почна да не иска да се виждаме 2 седмици не сме се виждали amm в даскалото за 5 мин и винаги б1рза и като я питам каква е причината тя ми казва , че аз с1м бил виновен за6тото с1м ревнувал според мен е нормално като я обичам много да я ревнувам или другата причина е че и се обаждам през 2 часа некаде сигорно има друга причина и не иска да я каже и сега си измисля причини ? кажете какво да правя
    Образовай се.
    задник съм

"Revenge is a dish, best served with my dick."

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Поведение на паразит никой не обича.

Ако това което описваш е вярно - ти си виновния наистина.

Това че обичаш някого не е извинение за натрапването ти в неговия свят. А ти точно това правиш с девойката. Не е извинение и за ревността.

Всичко това е породено от страх.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    или се чуди,как да те разкара или иска малко свобода,моя съвет е да я оставиш нека тя да те потърси
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

аз съм момиче и ще ти кажа че на никоя няма да и е приятно ако както казаха другите "и дишаш във врата" трябва да и дадеш малко да си поеме въздух отпосни се тя ако те обича няма защо да я ревнуваш все пак има право на свобода това е от моя гледна точка
    Не ме харесваш..? Можеш да заповядаш при останалите, които чакат да започне да ми пука!..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си