- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- как да го спечеля...пак
Здравейте!Аз съм момиче и съм на 13.Всичко започна от както се преместих да живея в друг квартал.Лятото излизах както със старите си приятели и приятелки така и с новите и се получи така че едно момче(което е с една година по-малък тоест е на 12) харесва най-добрата ми приятелка.Попринцип е много готин човек. Та той и предложи а тя му отказа,защото не го харесваше(обаче аз го харесвах).След около седмица той предложи и на мен.Останах много изненадана.Всички ме навиваха да тръгнем.Аз естнествено се съгласих колкото и подозрително да ми изглеждаше защото все пак до преди седмица той харесваше приятелката ми.Обаче нещата не се получаваха както очаквах.Той продължаваше да флиртува с моята най-добра приятелка и аз накрая се ядосах и му се развиках.Но тогава за себе се бях права.Смятах че той е с мен за да може да вижда с най-добрата ми приятелка,защото аз ходя навсякъде с нея.Толкова му бях убидена и той на мен че не си говорихме около 2-3 месеца(даже като се виждахме което става почти всеки ден само се подминавахме).После обаче много съжалих.
Аз започнах обаче да го харесвам още повече.И сега незнам какво да правя.Вече за моя радост започнахме поне да общуваме.Моля ви дайте ми съвет!
![]()
(Благодаря,че отделихте от времето си!)
Не ме харесваш..? Можеш да заповядаш при останалите, които чакат да започне да ми пука!..
хубаво е,че се извиняваш за загубеното ми време
задник съм
"Revenge is a dish, best served with my dick."
Правилно мислиш, естествено, че те е използвал . .Не му се връзвай повече !
.. Бубо, бубо да не стане грубо ? .. Бубаа лази да не те прегазии !? [ musicc ]
Забрави го.Но продължете да си общувате,ако толкова държиш.
"Аз съм това,което оцелее от мене."
Нарежи си вените...друг изход няма![]()
Само те е използвал ..
Някои хора казват : Покажи на един човек, че можеш без него и той сам ще те потърси !![]()
Опитвал се е да се добере до приятелката ти посредством теб.Колко романтично.
само едно ще кажа:нямате бъдеще
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Останете си приятели мисля ,че нещата няма да потръгнат за нещо повече .
Ощв си малка,знаеш ли колко много момчета те очакват за напред,не се впрягай ,има време за любов![]()
Summer (h)
++++Първоначално написано от pussucetka
Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!