- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Помогнете .. :(
Така .. имам един въпрос .. значи приятеля ми .. не е обрязан .. (смисълл не му е излязла главичката .. ) ,но имахме опити да го направим . говорих с една жена и тя каза че .. пак може и така да прави секс,, и не би трябвало да го боли .. понякога. супеер много го боли .. и неможе да издържа.. а понякога .. не усеща болка .. а само кеф.. искам да попитам .. какво можем да направим.. за да не го боли .. понеже.. сега неиска .. да си цепи кожичката .. и така приммерно ако пробваме с презерватив ?? по-малко ли ще го боли .. ако не му излиза главичката при вкарване .. дайте някакъв съвет .. и моля без шеги .. питам сериозно![]()
Попринцип трябва да му излиза цялата главичка,дори без да е обрязан.Излиза му само до някъде нали?Аз бях по същия начин преди няколко години.Нарича се фимоза.Просто отива на лекар,ляга на кушетката,търпи 5 минути адски мъки и е готов!Това за адските мъки не го казвам за да те плаша или нещо такова,но реално е така-много боли.Но няма страшно ще го боли 2-3 дни,ще трябва да го маже с мехлем около месец и е готов!
П.С Само да спомена че това не е обрязване!![]()
Не Падай Духом,За Да Не Духаш Паднал!
itgreen e prav !! nikoga nesum izpitfal bolka ot sex tfa si e seriozno
По принцип отидете (или той сам) на уролог. Той ще прецени. И използвайте повечко лубрикант![]()
Нещата, които не ме убиват ме правят по-силен! \/
Deep Purple
Добре .. говорила съм с него .. но . той просто е голям инат.. като му кажа.. да отиде на лекар той неиска .. вика ако искаш прай секс с мен .. ем аз кво да направя.... така има ли няква опастност .. за него и мен ?
За тебе опасност няма.За него има донякъде.Например докато прави секс някой път може да скъса гемчето и ще тръгнат едни кървища,глупости,а може и да се възпали,така че му кажи че е за негово добро и го пращай на лекар,да не се прави на голям мъж.Първоначално написано от Slynchiicee
![]()
Той преди .. да го направим .. на мен ми беше за първи път .. каза че не е девствен и че е чукал едно момиче.. ии каза че бил много здрав секс.. е неммога да си обясня .. как го е правил като .. го боли .. само като влезне..Първоначално написано от Antixrist
![]()
и аз мисля че ме е лъгал тогава но ако му кажа защо ме излъга .. мога да му срина .. всичко ..да му стане гадно . а аз неискам .. иначе .. в близките 2 месеца няма да успея да го убедя да иде на лекар : ) .. а няма да издържа до тогава без.. се...с...
![]()
![]()
![]()
![]()
Пфф това той го каза . ако не прочете правилно .. знаеш ли дали сега съм почнала половия си живот та говориш : ) .. може и да е отдавна.. може би просто го обичам .. и не не съм узверяла за секс спокойно ..![]()
написала си на мен ми беше за първи път-аа може да е било да затвориш компот за 1ви пътПървоначално написано от Slynchiicee
![]()
и кфо очакваш от форума?
по-добре му влей мозък в големи количества да бяга на специалист.
от форум не се оправя никой
Ааазабравих да кажа,че може кожата да стегне някоя от вените по хуя му и тогава така ще се надуе че направо ще си ебе мамата.
сякаш ще трогнеш авторкатаПървоначално написано от Antixrist
то оня си е навил на пръста ,че нема да отиде ако ще и 2ро пришествие да дойде
Шшшшшш ало Britzy ли си каква си ?! За каква се имаш инфо ?!?!?!
абее шш ш викаш на някой другПървоначално написано от FEN_NA_MOTORI
кфо искаш а ?
da ide na lekar nese maitapete s tova i tva obrqzvane e tyrska rabota ne e normalno dago boli![]()
Шшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшш шшшш... Не ми се прави на много остроумна, на кого да викам, сляпа ли си ?! На тебе, питах те к'ва си и за к'ва се имаш?! Инфо !!!!!Първоначално написано от britzy
а ти кой си ,че АЗ да ти казвам коя съмПървоначално написано от FEN_NA_MOTORI
+ това кво общо има коя съм,с темата
пфф аман-ако искаш скайпа ми нема да те върже![]()
Омг... Зле такова, че кой та е питал за скупе пък и нямам намерение ! Просто те питам ЗА КАКВА СЕ МИСЛИШ... Дай да се пренесем на ЛС да не тъпчем темата !!!
пф щом имаш меракПървоначално написано от FEN_NA_MOTORI
и злето всъщност се вижда кой е :хах
Някъде из темите бях давал линк към описание на усложненията. Antixrist е прав-в някои случаи фимозата може да доведе до пълно прекъсване на кръвоснабдяването в пениса и да се стигне дори до ампутация! Рядко се случва, но дали някой би искал да си пробва късмета с такава лотария?Първоначално написано от Antixrist
+++++Първоначално написано от miminko
[quote="miminko"]Авторке,накарай приятеля ти да прочете товаПървоначално написано от Emilen
[/quo
Окей .. Благодаря ви за помощта .. {}