- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Прически за училище
Предлагам тук всяко момиче да пуска снимки на прически, които си е правило ЗА УЧИЛИЩЕ или някаки идеи за такива. Аз лично не съм много по прическите, а и нямам време, така че връзвам една опашка или съм с пусната, но някой път може да пусна нещо по-така. Е, айде вие сте![]()
Аз се плета на плитки, ама само 3/4 отгоре да стане като преса.. и става много сладко!! Много як обем се получава![]()
![]()
![]()
аз пък или съм с пусната коса или си правя upsidedown опашка и си оставям 2 кичура отпред (отсрани на бритона)
нз дали разбрахте ама не сам много по обясненията![]()
аз попринцип нямам много време и си правя опашка като след това я правя на розичка и пускам плитчица от страни мн яко сгава![]()
![]()
![]()
Как така на розичка?Първоначално написано от dessssi
какво ще рече upsidedown..Първоначално написано от alexandraloui
![]()
It's hard to wait around for something that you know might never happen, but it's even harder to give up, especially when it's everything you ever wanted
Изправена с вафлички.
Понякога слагам и лента или си вдигам бритона...
пфф .. аз ходя вързана ;хх Тъпите правила в даскалото![]()
![]()
Неприлично Щастлива .. : )
Ем аз по принцип само се реша и толковае понякога се правя на преса и мн. рядко да се топирам..
Понякога плитки си плета, понякога вафлички, понякога изправена (която от шибаното време става на лайна до даскало) , по-често я връзвам на кокче или високо горе, понякога кокче и плитка пусната. зависи от времето, което разполагам, и дали ми е на кеф.
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
В обикновено СОУ в градчето миПървоначално написано от GD95
.. Добре че се махам от следващата година ..
няма да се върна повече
![]()
Неприлично Щастлива .. : )
xax и в нашето от тая година има такова правило - тея с по-дълги коси да са вързани ии.. спазвахме го няма ии месец ии вече на никой не му пуканикой не са върнали
![]()
аз супер рядко се правя нещо.. нямам време, пък и ме мързи![]()
If you were born an original, don't die as a copy !!
Права/къдрава коса и бретона с една фиба назад, настрани, както ми падне.![]()
Прически подходящи за училище според мен са - права, начупена с пяна, накъдрена с ролки , накъдрена с маша , права с обем в корените , вързана , пусната с някоя подходяща фибичка, На вафлички ... може също някъдрена с хартийки , но в повечето случаи нямаме време за такива глезотийки особенно когато сме първа смяна и трябва да станем доста по-ранко от обичайното за да си направим хубва прическа и да издържи през целия ден. Според мен къдренето с пяна може да бъде доста сполучливо , ако примерно вечерта намажеш косата си с пяна и я вържеш на два кока. сутринта ги пускаш и дооформяш с малко пяна и хо0оп готово- вече изглеждаме кат` гръмнал бойлер![]()
еми аз по принцип ходя със спусната и изправена коса.Когато имам време и се чудя каво да правя,си я къдря с маша и седи мн.сладко.
Веднъж си взех предните кичури от косата ,така че да не закриват ушите (топирах ги доста за да се получи обем) и си ги прибрах назад с една голяма сребърна фиба.А и накъдрих кичурите отпред с маша след това.Става готино![]()
Попринцип съм си с спусната коса , понякога съм я вързала на опашка високо , мразя тия опашки до врата ти дето са... или си вдигам бретона с фибичкарядко се изправям , но общо взето съм така с опашка ама съм си вдигнала и бретона :
http://prikachi.com/files/1450811S.jpg
пусната, вързана и бретона захванат с фибичка или начупена
Humans need fantasy to be human.
Преди ми беше адски дълга косата и я вързвах така:
http://www.prikachi.com/files/1451167H.jpg
Но сега ми е къса на черта и не и бера много, много грижи![]()
Исправям се и се топирвам и по някои път си вдигам бритона![]()
Пусната и изправена или с диадема![]()
Живея живота си,с усмивка минавам през дните.. Живея живота си,не раздавам безплатно сълзите..![]()