.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 53

Прически за училище

Предлагам тук всяко момиче да пуска снимки на прически, които си е правило ЗА УЧИЛИЩЕ или някаки идеи за такива. Аз лично не съм много по прическите, а и нямам време, така че връзвам една опашка или съм с пусната, но някой път може да пусна нещо по-така. Е, айде вие сте

Както каза ти или спусната или вързана. Аз не се правя специални прически. За училище става да си направиш косата на преса - изправяне или къдрене.

Най-мразя, когато някой ме изнерви умишлено, а след това идва с невинен поглед и ме пита какво ми има.

Аз се плета на плитки, ама само 3/4 отгоре да стане като преса.. и става много сладко!! Много як обем се получава

аз пък или съм с пусната коса или си правя upsidedown опашка и си оставям 2 кичура отпред (отсрани на бритона)

нз дали разбрахте ама не сам много по обясненията

аз попринцип нямам много време и си правя опашка като след това я правя на розичка и пускам плитчица от страни мн яко сгава

Цитирай Първоначално написано от dessssi
    аз попринцип нямам много време и си правя опашка като след това я правя на розичка и пускам плитчица от страни мн яко сгава
    Как така на розичка?

Голям фен Аватара на liim0nka
    Цитирай Първоначално написано от alexandraloui
    аз пък или съм с пусната коса или си правя upsidedown опашка и си оставям 2 кичура отпред (отсрани на бритона)

нз дали разбрахте ама не сам много по обясненията
    какво ще рече upsidedown..
    It's hard to wait around for something that you know might never happen, but it's even harder to give up, especially when it's everything you ever wanted

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    Изправена с вафлички.
    Понякога слагам и лента или си вдигам бритона...

пускайте снимки бе ;д
    Ти ми сбъдна
    всичките мечти

пфф .. аз ходя вързана ;хх Тъпите правила в даскалото
    Неприлично Щастлива .. : )

Супер фен Аватара на danibebi
    Град
    България
    Ем аз по принцип само се реша и толкова е понякога се правя на преса и мн. рядко да се топирам..

Цитирай Първоначално написано от sasheto0o
    В кое си?

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    Понякога плитки си плета, понякога вафлички, понякога изправена (която от шибаното време става на лайна до даскало) , по-често я връзвам на кокче или високо горе, понякога кокче и плитка пусната. зависи от времето, което разполагам, и дали ми е на кеф.
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Цитирай Първоначално написано от GD95
    Цитирай Първоначално написано от sasheto0o
    В кое си?
    В обикновено СОУ в градчето ми .. Добре че се махам от следващата година .. няма да се върна повече
    Неприлично Щастлива .. : )

xax и в нашето от тая година има такова правило - тея с по-дълги коси да са вързани ии.. спазвахме го няма ии месец ии вече на никой не му пука никой не са върнали
    аз супер рядко се правя нещо.. нямам време, пък и ме мързи
    If you were born an original, don't die as a copy !!

Супер фен
    Права/къдрава коса и бретона с една фиба назад, настрани, както ми падне.

Супер фен Аватара на Molzinka
    Град
    в мола на Стамболийски
    С пусната, с вързана ( когато е много начупена) или я изправям с пресата.

Супер фен Аватара на shakira96
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Molzinka
    С пусната, с вързана ( когато е много начупена) или я изправям с пресата.

Прически подходящи за училище според мен са - права, начупена с пяна, накъдрена с ролки , накъдрена с маша , права с обем в корените , вързана , пусната с някоя подходяща фибичка, На вафлички ... може също някъдрена с хартийки , но в повечето случаи нямаме време за такива глезотийки особенно когато сме първа смяна и трябва да станем доста по-ранко от обичайното за да си направим хубва прическа и да издържи през целия ден. Според мен къдренето с пяна може да бъде доста сполучливо , ако примерно вечерта намажеш косата си с пяна и я вържеш на два кока. сутринта ги пускаш и дооформяш с малко пяна и хо0оп готово- вече изглеждаме кат` гръмнал бойлер

еми аз по принцип ходя със спусната и изправена коса.Когато имам време и се чудя каво да правя,си я къдря с маша и седи мн.сладко.
    Веднъж си взех предните кичури от косата ,така че да не закриват ушите (топирах ги доста за да се получи обем) и си ги прибрах назад с една голяма сребърна фиба.А и накъдрих кичурите отпред с маша след това.Става готино

Попринцип съм си с спусната коса , понякога съм я вързала на опашка високо , мразя тия опашки до врата ти дето са... или си вдигам бретона с фибичка рядко се изправям , но общо взето съм така с опашка ама съм си вдигнала и бретона :
    http://prikachi.com/files/1450811S.jpg

Мега фен Аватара на ValLoveYa
    Град
    Far, far away*
    пусната, вързана и бретона захванат с фибичка или начупена
    Humans need fantasy to be human.

Град
    bitchville
    Преди ми беше адски дълга косата и я вързвах така:
    http://www.prikachi.com/files/1451167H.jpg
    Но сега ми е къса на черта и не и бера много, много грижи
    Watch my eyes when i pull the trigger..

Исправям се и се топирвам и по някои път си вдигам бритона

Супер фен Аватара на viksit0y
    Град
    Варна
    Пусната и изправена или с диадема
    Живея живота си,с усмивка минавам през дните.. Живея живота си,не раздавам безплатно сълзите..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си